Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Junior Morais, precum Luis Suarez! Fundaşul lui Rapid a respins incredibil mingea cu mâna de pe linia porţii | VIDEO

Junior Morais, precum Luis Suarez! Fundaşul lui Rapid a respins incredibil mingea cu mâna de pe linia porţii | VIDEO

UTA

Comentarii

Una dintre cele mai echilibrate partide ale etapei din Liga 1, Rapid Bucureşti - UTA Arad, s-a animat pe finalul primei reprize, atunci când Junior Morais a fost eliminat.

Junior Morais, precum Luis Suarez în Rapid Bucureşti - UTA Arad

Unul dintre meciurile cu implicaţii pentru play-off-ul Ligii 1, Rapid Bucureşti - UTA Arad, se vede pe Telekomsport.ro. Meciul de pe Arena Naţională "s-a încins" pe finalul primei reprize. 

În minutul 39, Junior Morais a evitat, neregulamentar, un gol inevitabil al oaspeţilor. Fundaşul stânga al gazdelor, Junior Morais, cel mai avertizat jucător din echipă în acest sezon, a comis un henţ grosolan pe linia porţii. 

UTA Arad ar fi marcat, dar Junior Morais a scos mingea din drumul spre poartă cu mâna. Brigada de arbitri n-a stat pe gânduri, iar centralul Radu Petrescu i-a arătat cartonaşul roşu. 

Faza a amintit de gestul făcut de Luis Suarez, la un nivel mai mare. În sferturile de finală ale Cupei Mondiale, atacantul din Uruguay a respins cu mâna de pe linia propriei porţi, dar sacrificiul său a meritat. Ghana a ratat penalty-ul care ar fi putut trimite naţionala africană în semifinale. 

Pe Arena Naţională, între Rapid şi UTA au urmat momente tensionate, după ce Radu Petrescu a dictat lovitura de pedeapsă. 

Afla mai multe despre: rapid bucurestiuta aradjunior moraisjunior morais hent 

viewscnt
Articole similare