Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juniorul român care vrea să îl întâlnească pe Vlad Chiricheş! ”Sper ca pe viitor, să pot să vorbesc şi eu cu el!”

Juniorul român care vrea să îl întâlnească pe Vlad Chiricheş! ”Sper ca pe viitor, să pot să vorbesc şi eu cu el!”

Echipa națională

Comentarii

România U17 a încheiat preliminariile EURO cu o victorie contra lui San Marino, scor 5-0.

Selecţionata U17 a câştigat meciul de la finalul preliminariilor EURO 2022, care a avut loc la Mogoşoaia, scor 5-0, cu San Marino. Adrian Caragea, jucător care evoluează pentru echipa U17 de la Sassuolo, a reuşit să marcheze un gol în meci şi a declarat la finalul partidei că încă nu l-a întâlnit pe Vlad Chiricheş, dar îşi doreşte să vorbească pe viitor cu el. 

”Sper ca pe viitor, să pot să vorbesc şi eu cu el!”

”Este un nivel mai ridicat pentru că am întâlnit echipe puternice, Germania, Rusia, a fost destul de greu, dar am avut o atitudine destul de bună şi cred că pe viitor o s-o facem din ce în ce mai bine.

În Italia, cea mai grea a fost adaptarea. Este un joc complet diferit, este multă agresivitate. Şi sper să mă adaptez cât mai repede la condiţiile din Italia. Până acum, nu m-am întâlnit cu Chiricheş, dar sper ca pe viitor să pot să vorbesc şi eu cu el. Am foarte multă tehnică, viteză, stau foarte bine mental şi cred că o să mă descurc”, a spus Adrian Caragea, la finalul partidei. 

Adrian Caragea are 16 ani şi evolează pe postul de aripă stângă. În acest sezon, el a jucat 4 meciuri pentru echipa de juniori de la Sassuolo şi a marcat 2 goluri. 

După ce au pierdut în primele două runde cu Rusia (0-2) şi Germania (0-5), tricolorii nu mai aveau şanse de calificare la Turneul de Elită, care va avea loc în primăvara anului viitor. La turneu merg ocupantele primelor două poziţii din cele 13 grupe, plus cele mai bune echipe, care termină pe locul 3.  

Afla mai multe despre: romania u17-chiricjeş- adrian caragea 

viewscnt
Articole similare