Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp a anunţat că va pleca de la Liverpool peste trei ani, când îi va expira înţelegerea cu actuala campioană a Angliei

Jurgen Klopp a anunţat că va pleca de la Liverpool peste trei ani, când îi va expira înţelegerea cu actuala campioană a Angliei

Fotbal

Comentarii

"În momentul de faţă am energie. Dar am o problemă, aceea că nu pot să fac lucrurile doar aşa ca să fie făcute. Sunt un om de totul sau nimic. Când voi simţi că nu mai pot, îmi voi lua un an de pauză"

Antrenorul german al celor de la Liverpool a anunţat că nu îşi va prelungi înţelegerea pe care o are cu formaţia din Premier League, FC Liverpool. Contractul cu formaţia engleză expiră în 2024.

Klopp a câştigat campionatul anul trecut la mare diferenţă de urmăritoare şi este în lupta pentru titlu şi anul acesta chiar dacă formaţia este într-o scădere de formă după ce a fost pe primul loc o bună perioadă de timp, iar acum este abia pe 4. Klopp este deja de 6 ani la Liverpool, formaţie pe care a reinventat-o după ani de zile fără perfomanţe notabile în Premier League. În 2019, Klopp a câştigat Liga Campionilor cu Liverpool iar în 2020 a câştigat titlul în Premier League.

"În momentul de faţă am energie. Dar am o problemă, aceea că nu pot să fac lucrurile doar aşa ca să fie făcute. Sunt un om de totul sau nimic. Când voi simţi că nu mai pot, îmi voi lua un an de pauză", a declarat acesta pentru Kicker.

Klopp are mari şanse să devină selecţionerul naţionalei de fotbal a Germaniei după despărţirea de Liverpool.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liverpooljurgen klopp 

viewscnt
Articole similare