Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp a pus ochii pe un jucător de la o mare rivală din Premier League! ”În viitor, vă promit asta!”

Jurgen Klopp a pus ochii pe un jucător de la o mare rivală din Premier League! ”În viitor, vă promit asta!”

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp a fost impresionat de un jucător de la o rivală din Premier League şi i-a prevăzut un viitor strălucit fotbalistului.

Klopp are o influenţă mare în fotbalul britanic după rezultatele obţinute, iar antrenorul a evidenţiat un tânăr fotbalist de la Arsenal. ”Cormoranii” s-au impus în semifinalele Cupei Ligii Angliei, 2-0 şi l-a evidenţiat pe brazilianul Gabriel Martinelli.

”Vom vorbi despre Martinelli în viitor, vă promit asta. Fără accidentări, o să aibă o carieră foarte bună”, a spus Jurgen Klopp, conform Fabrizio Romano.

Brazilianul în vârstă de 20 de ani a fost adus la Arsenal în 2019, de la Ituano, pentru 6,7 milioane de euro. Între timp, atacantul a strâns 69 de partide pentru ”Tunari”, a marcat 16 goluri şi a oferit 9 pase decisive. 

"Liverpool îi plăteşte clauza!". Klopp vrea un super transfer pe Anfield

Jules Kounde (23 de ani) atrage din nou intere din Premier League, după ce Chelsea l-a dorit în vara trecută. Liverpool a intrat pe fir pentru fundaşul francez.

Deşi l-a adus pe Ibrahima Konate de la RB Leizpig, Liverpool mai vrea un fundaş central. Klopp nu e mulţumit pe deplin cu performanţele cuplului Van Dijk - Konate, iar The Sun scrie că formaţia de pe Anfield îl vrea pe Jules Kounde, fundaşul celor de la Sevilla.

”Liverpool e determinată să plătească clauza de reziliere a lui Jules Kounde!”, scrie The Sun.

În afară de Liverpool, Chelsea îl are şi ea pe listă pe Jules Kounde, francezul cu o clauză de reziliere de 80 de milioane de euro. Monchi, directorul sportiv al Sevillei, nu acceptă sume mai mici decât clauza de reziliere fundaşului, astfel că andaluzii vor încasa o sumă impresionantă de bani.

Jules Kounde a jucat 24 de meciuri în acest sezon la FC Sevilla, în toate competiţiile, timp în care a marcat un gol şi a livrat o pasă de gol.

Afla mai multe despre: liverpool-jurgen klopp-arsenal 

viewscnt
Articole similare