Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp a rămas fără cuvinte după înfrângerea în faţa lui Wolverhampton: ”E doar vina noastră, nu există scuze. Trebuie să schimbăm ceva!”

Jurgen Klopp a rămas fără cuvinte după înfrângerea în faţa lui Wolverhampton: ”E doar vina noastră, nu există scuze. Trebuie să schimbăm ceva!”

Liverpool

Comentarii

Formaţia Liverpool a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0, de echipa Wolverhampton, în etapa a 22-a a campionatului Angliei.

Golurile au fost marcate de Matip (6 - autogol), Dawson (12) şi Neves (71).

Jurgen Klopp a declarat că este doar vina echipei sale şi nu găseşte o explicaţie pentru înfrângerea suferită. De asemenea, antrenorul a spus că startul partidei a fost decisiv, iar ”cormoranilor” le-a lipsit concentrarea în primul sfert de oră al primei reprize.

Klopp a mai precizat că sunt imperative anumite schimbări şi a adăugat că acestea vor fi aplicate chiar de la următorul meci jucat de Liverpool.

”E doar vina noastră, nu există scuze. Trebuie să schimbăm ceva”

”A fost un start de meci îngrozitor. Au fost două goluri pe care nu trebuia să le luăm niciodată. E doar vina noastră, trebuia să ne fi apărat mai bine, am fost pasivi. Nu pot găsi o explicaţie, nu există scuze.

Eram conduşi 0-2, publicul era contra noastră, dar am reuşit să revenim în joc. Aproximativ 45 de minute am jucat bine, dar nu am marcat. Asta spune totul.

Trebuia să fim mai concentraţi în primul sfert de oră. Din nou o spun, nu pot găsi o explicaţie, dar acele 15 minute nu au voie să se întâmple. Trebuie să schimbăm ceva şi o vom face de la următorul meci.

Eu sunt aici, dar pentru primele 15 minute de joc nu am nicio explicaţie, îmi pare rău”, a spus Jurgen Klopp.

Liverpool se află pe locul 10 în Premier League, cu 29 de puncte acumulate în 20 de meciuri, după înfrângerea suferită în duelul contra echipei Wolverhampton.

Afla mai multe despre: liverpoll-klopp-premier league 

viewscnt
Articole similare