Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp a vorbit după ce Mane a decis să lase Liverpool pentru Bayern! ”Nu este negociabil!”

Jurgen Klopp a vorbit după ce Mane a decis să lase Liverpool pentru Bayern! ”Nu este negociabil!”

Bayern Munchen

Comentarii

Clubul Bayern Munchen a anunţat, miercuri, că l-a achiziţionat pe Sadio Mane de la Liverpool.

Potrivit presei, transferul lui Mane la Bayern ar fi în valoare de aproximativ 32 de milioane de euro, cărola li s-ar adăuga bonusuri de peste 5 milioane de euro. Senegalezul a semnat un contract valabil pe 3 sezoane şi va încasa un salariu de 1,1 milioane pe lună.

”El pleacă având recunoştinţa şi dragostea noastră. Mane pleacă având garantat statutul de unul dintre cei mai buni jucători din lume. Nu trebuie să regretăm ceea ce am pierdut, ci trebuie să ne bucurăm de ce am fost privilegiaţi să avem: golurile sale şi trofeele câştigate. Este fără îndoială o legendă, dar şi imaginea unui Liverpool modern.

Respect decizia sa şi sunt sigur că şi fanii noştri o vor face. Dacă iubeşti Liverpool, trebuie să îl iubeşti pe Sadio, nu este negociabil. Este posibil să faci asta dacă accepţi că pierderea noastră este un câştig pentru Bayern. Îi dorim doar succes în fiecare meci pe care îl joacă, bineînţeles, doar dacă nu este împotriva noastră. Va continua să strălucească, nu am niciun dubiu”, a declarat Jurgen Klopp, citat de Marca.

Ce a spus Mane după transfer:

“Sunt foarte fericit că am ajuns în sfârşit la FC Bayern. Am discutat mult şi am simţit un interes mare din partea acestui club încă de la început, astfel că pentru mine nu au existat îndoieli. Este momentul potrivit pentru această provocare. Vreau să reuşesc multe cu acest club, şi în cupele europene”, a declarat Mane.

Afla mai multe despre: mane-klopp-liverpool 

viewscnt
Articole similare