Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp, atac la organizatorii CM al Cluburilor, turneu la care germanul poate da piept cu Răzvan Lucescu: "Este o problemă!"

Jurgen Klopp, atac la organizatorii CM al Cluburilor, turneu la care germanul poate da piept cu Răzvan Lucescu: "Este o problemă!"
Comentarii

Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, este nemulţumit de organizarea Campionatului Mondial al Cluburilor.

Mai exact, de faptul că atât meciurile din semifinale, cât şi finala mică şi finala mare se vor disputa pe acelaşi stadion, la Doha.

"Toate meciurile se joacă pe acelaşi teren acum... Şi plouă acolo. Este o organizare senzaţională", a comentat, cu ironie, tehnicianul german. "Nu ştiu dacă oamenii din Qatar sunt obişnuiţi cu multă ploaie, aşa că rămâne de văzut cum va fi terenul. Aceasta este o problemă", a adăugat Jurgen Klopp, conform Mirror.

Liverpool, posibilă finală cu echipa lui Răzvan Lucescu, la CM al Cluburilor

În semifinale, Liverpool va evolua, la 18 decembrie, cu echipa mexicană Monterrey. Campioana Concacaf a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-2, formaţia Al Sadd, campioana Qatarului, şi s-a calificat în semifinale la Cupa Mondială a Cluburilor.

Tot sâmbătă, Al Hilal (Arabia Saudită), echipa antrenată de Răzvan Lucescu şi campioană a Asiei, a învins formaţia Esperance Tunis, campioana Africii, scor 1-0, şi s-a calificat în penultimul act al competiţiei. Unicul gol al meciului a fost marcat de Gomis, în minutul 73.

Al Hilal va da piept, în semifinale, la 17 decembrie, cu Flamengo, campioana Americii de Sud.

Finala va avea loc la 21 decembrie, meciul pentru locul 3, tot la 21 decembrie, iar cel pentru locul 5, la 17 decembrie.

Afla mai multe despre: klopp 

viewscnt
Articole similare