Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp i-a găsit înlocuitor lui Wijnaldum, după ce olandezul a semnat cu PSG. Ce star de la Euro i-a întors privirea neamţului

Jurgen Klopp i-a găsit înlocuitor lui Wijnaldum, după ce olandezul a semnat cu PSG. Ce star de la Euro i-a întors privirea neamţuluigalerie foto

Transferuri

Comentarii

Gini Wijnaldum a părăsit-o pe Liverpool liber de contract, iar formaţia pregătită de Jurgen Klopp s-a reorientat şi i-a găsit înlocuitor.

Gini Wijnaldum a părăsit-o pe Liverpool după cinci ani petrecuţi pe Merseyside, olandezul semnând cu PSG din postura de jucător liber de contract. La Paris, acesta va beneificia de o mărire de salalriu imensă, după ce a fost dezvăluit că a refuzat Barcelona, care îi făcuse o ofertă mai puţin tentantă, pentru a îşi putea asigura viitorul financiar, având în vedere că are deja 30 de ani.

Jurgen Klopp i-a găsit înlocuitor lui Wijnaldum

Căpitanul Olandei în absenţa lui van Dijk, batavul a impresionat la Euro, unde are deja trei goluri şi se luptă pentru titlul de golgheter. Pentru înlocuitorul său, Liverpool s-a inspirat to de la Euro şi s-a interesat de serviciile lui John McGinn, scoţianul care joacă pentru Aston Villa.

Presa britanică anunţă că Jurgen Klopp îl vede pe mijlocaş ca înlocuitorul perfect al lui Wijnaldum, întrucât stilul acestora de joc este foarte asemănător. Ambii fotbalişti aleargă din primul până în ultimul minut şi oferă randament maxim meci de meci, cerinţe foarte importante pentru stilul de pressing dorit de Klopp.

Cine este John McGinn

McGinn impresionase pentru Aston Villa la primul sezon de la revenirea în Premier League 2019/2020, însă o accidentare gravă l-a împiedicat din a îşi continua ascensiunea în lumea fotbalului. Însă, odată cu Euro 2020, acesta a atras din nou atenţia, pentru o Scoţie care ar fi putu avansa în runda următoarea, dacă nu îşi bătea joc de aproape toate ocaziile importante.

McGinn are o relaţie foarte bună cu Andy Robertson, căpitanul Scoţiei şi titularul din partea stângă a defensivei ”cormoranilor”, iar acesta ar fi încurajat clubul să demareze cu transferul conaţionalului său. Mai mult, în ovtombrie 2020, la unul dintre cele mai ruşinoase momente din istorie lui Liverpool, o înfrângere cu 7-2 acasă, în faţa Aston Villa, McGinn a fost unul dintre cei mai buni jucători din teren.

Încă de atunci, mai mulţi ”cormorani” discutau despre valoarea adversarului lor, iar Jurgen Klopp pare a fi de acord. În vârstă de 26 de ani, McGinn este evaluat la 30 de milioane de euro de transfermarkt, astfel că nu va reprezenta un transfer ieftin. În 65 de partide jucate în Premier League, scoţianul a reuşit să puncteze de şase ori şi să ofere nouă pase decisive.

Afla mai multe despre: gini wijnaldumjohn mcginnjurgen kloppliverpooltransferuri liverpool 

viewscnt
Articole similare