Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp, manager Liverpool: "Să-mi spună şi mie cineva, ce se îmbunătăţeşte cu adevărat după Brexit?"

Jurgen Klopp, manager Liverpool: "Să-mi spună şi mie cineva, ce se îmbunătăţeşte cu adevărat după Brexit?"

Fotbal

Comentarii

Cu mai puţin de o lună până ce Marea Britanie iese oficial din Uniunea Europeană, apar deja problemele pentru echipe din Premier League.

Jurgen Klopp a comentat recent pe seama ieşirii oficiale a Marii Britanie din Uniunea Europeană, şi ce va însemna acest lucru pentru formaţiile din Premier League. De acum înainte, echipele din Marea Britanie vor fi limitate la transferuri pentru jucătorii U21, în timp ce transferurile pentru jucătorii sunt 18 ani vor fi interzise. Echipe din Premier League vor putea face numai 6 transferuri de jucători străini U21 pe sezon începând cu 2021.

Klopp nu crede că jucătorii tineri din Marea Britanie vor avea mai multe oportunităţi pe viitor chiar dacă vor avea o concurenţă mai mică pentru un post de titular.

"Încă aştept ca cineva să-mi spună primele avantaje în urma Brexit-ului. Ce se va îmbunătăţi cu adevărat? Nu este treaba mea să judec, dar aştept măcar un lucru pozitiv după acest Brexit. Să luăm exemplul fotbalului. Poate federaţia s-a gândit că avem prea mulţi tineri jucători străini, iar în felul acesta jucătorii tineri din Anglia nu îşi mai găsesc locul. Însă dacă te uiţi la naţionala de fotbal a Angliei din acest moment o să vezi că aceasta este în în top 3, poate chiar prima, în toate grupele de vârstă." a declarat Klopp într-o conferinţă de presă.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liverpooljurgen klopp 

viewscnt
Articole similare