Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp, moment de sinceritate după înfrângerea cu Everton: ”Pur şi simplu nu am fost suficienţi de buni. Acesta este adevărul”

Jurgen Klopp, moment de sinceritate după înfrângerea cu Everton: ”Pur şi simplu nu am fost suficienţi de buni. Acesta este adevărul”
Comentarii

Echipa engleză FC Liverpool a pierdut miercuri seara, în deplasare, scor 0-2, meciul disputat în faţa concitadinei Everton, în etapa a 34-a din Premier League.

Everton s-a impus pe Goodison Park, câştigând cu 2-0 într-o nouă ediţie a Merseyside derby. Jarrad Branthwaite a deschis scorul în minutul 27 pentru gazde, iar în minutul 58 Dominic Calvert-Lewin a făcut 2-0, un scor care aduce a patra înfrângere stagională pentru FC Liverpool şi a doua în ultimele trei meciuri, după 0-1 cu Crystal Palace.

Liverpool rămâne pe locul secund în Premier League, cu 74 de puncte, în timp ce Everton este pe locul 16, cu 33 de puncte. Lider în clasament este Arsenal, cu 77 de puncte, iar pe locul 3 se află Manchester City, cu 73 de puncte.

Jurgen Klopp a avut un moment de sinceritate şi a recunosc că echipa sa nu a făcut un joc bun.

"Nu mai e nimic de spus în această seară (n.r. de miercuri, 24 aprilie), am primit două goluri din faze fixe şi ştiam că este unul dintre punctele lor forte. Nu are niciun sens.

Cred că am găsit o cale de a reintra în joc şi i-am împins în careul lor, ne-am creat ocazii importante, dar nu am fructificat niciuna dintre ele.

Apoi am primit al doilea gol şi am pierdut elanul. Nu am putut să întoarcem rezultatul, pur şi simplu nu am fost suficienţi de buni. Acesta este adevărul. 

Eu sunt responsabil pentru faptul că nu marcăm goluri, simt asta. Este o nebunie numărul de ocazii pe care ni le-am creat în ultimele patru meciuri. Este loc de îmbunătăţiri", a spus Klopp, la BBC Sport.

Afla mai multe despre: jurgen kloppevertonpremier league 

viewscnt
Articole similare