Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp nu mai crede că Liverpool poate câştiga campionatul după egalul cu Tottenham: ”E mai bine decât nimic!”

Jurgen Klopp nu mai crede că Liverpool poate câştiga campionatul după egalul cu Tottenham: ”E mai bine decât nimic!”

Liverpool

Comentarii

Liverpool a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Tottenham, într-un meci din etapa a XXXVI-a a campionatului Angliei.

”Cormoranii” şi Manchester City sunt la egalitate de puncte, dar ”Cetăţenii” vor juca duminică, pe teren propriu, contra lui Newcastle United. După meci, Jurgen Klopp a declarat că nu mai speră la câştigarea campionatului. 

Liverpool are în continuare un program aglomerat. În afară de cele două meciuri rămase din Premier League, ”Cormoranii” mai trebuie să dispute finala Ligii Campionilor cu Real Madrid şi finala Cupei Angliei contra lui Chelsea. 

”E mai bine decât nimic!”

“Nu văd cum ar putea să mai piardă puncte Manchester City. Mi-ar plăcea să cred diferit, dar nu văd. Problema mea nu este dacă City va câştiga cu Newcastle, dar noi jucăm cu Aston Villa marţi.

Am reuşit să obţinem un punct cu Tottenham, e mai bine decât nimic. Dar nu este ceea ce ne doream, trebuie să gestionăm situaţia. A fost un meci dificil, împotriva unei echipe care ar putea să joace în Champions League în sezonul următor. Tottenham are atacanţi de clasă mondială, joacă bine pe contraatac, ne-au făcut viaţa grea.

Jucătorii sunt demoralizaţi în vestiar, a fost un meci intens. Când joci împotriva echipelor de top, ai nevoie şi de noroc în momentele decisive. Nu sunt atât de supărat precum jucătorii mei. Cvadrupla este improbabilă, de aceea nimeni n-a realizat acest lucru în Anglia. Dar vom încerca”, a spus Jurgen Klopp, citat de BBC.

Afla mai multe despre: jurgen klopp-premier league-city 

viewscnt
Articole similare