Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp pregăteşte deja viitorul sezon. Ce super transfer vrea să facă la Liverpool

Jurgen Klopp pregăteşte deja viitorul sezon. Ce super transfer vrea să facă la Liverpoolgalerie foto

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp vrea să facă un transfer important pentru Liverpool în stagiunea viitoare.

 Preocupat atât de problemele defensive ale echipei sale, cât şi de cele ofensive, tehnicianul german este decis să schimbe liniile în stagiunea viitoare.

Astfel, interesul lui Liverpool pentru transferul lui Adama Traore de la Wolverhampton nu pare deloc surprinzător.

Fotbalist cu experienţă în Premier League şi uşor adaptabil filosofiei de joc a tehnicianului german, Adama Traore ar putea ajunge pe Anfield în vară, pentru suma de 45 de milioane de euro.

”Cormoranii” au mai fost interesaţi de Traore şi la finalul stagiunii trecute, dar Wolves a cerut o sumă mult mai mare pentru jucătorul crescut în Academia Barcelonei. Acum, Liverpool ar avea şanse mai mari să-l transfere pe Adama Traore, care are un sezon mai slab decât cel de anul trecut. În plus, pandemia de coronavirus a mai scăzut din preţul fotbalistului. O altă variantă pe care o are în calcule Klopp este transferul lui Jadon Sancho de la Borussia Dortmund, dar această mutare pare mult mai puţin probabilă.

Sancho ar ajunge la Liverpool doar în cazul unei plecări a lui Mo Salah. Suma de transfer în cazul fotbalistului din Bundesliga este apropiată de 100 de milioane de euro, deci mai mult decât dublu în comparaţie cu Adama Traore. 

Afla mai multe despre: jurgen kloppadama traoreliverpool 

viewscnt
Articole similare