Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurgen Klopp, surprins de performanţa istorică a Romei: ”Am crezut că e o glumă... UCL e despre caracter, mentalitate şi atitudine”

Jurgen Klopp, surprins de performanţa istorică a Romei: ”Am crezut că e o glumă... UCL e despre caracter, mentalitate şi atitudine”
Comentarii

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a crezut că cineva încearcă să-i facă o glumă în momentul în care a auzit că AS Roma a întors rezultatul cu Barcelona şi s-a calificat în semifinalele Champions League.

The Sun anunţă că neamţul a fost uluit când a aflat dezodământul de la Roma.

"Urcam scările şi cineva mi-a spus asta. Am crezut că e o glumă. Nu e vorba că nu respect Roma, e o echipă fantastică. Pur şi simplu nu mă aşteptam la asta, dar credeam că este posibil. L-au pierdut pe Mo Salah şi sunt în semifinale, e un lucru mare. Champions League nu e despre perfecţiune, este despre rezultate, caracter, mentalitate şi atitudine. Am creat asta şi am luptat pentru rezultat. Îmi place asta la nebunie". a spus Klopp.

Despre partida pe care echipa sa a câştigat-o cu Manchester City, antrenorul ”cormoranilor” a spus că "nu a fost cel mai bun meci al nostru, dar am meritat victoria în final. Sunt multe lucruri pe care le puteam face mai bine. Ştiam că dacă vom înscrie un gol, totul se va schimba. Acum suntem în semifinale".

Liverpool, echipa antrenată de Klopp, s-a calificat şi ea în semifinalele UEFA Champions League, după ce a reuşit să câştige şi returul de la Manchester, cu City, scor 2-1. În tur câştigase cu 3-0.

Afla mai multe despre: uclchampions leagueas romajurgen klopp,  

viewscnt
Articole similare