Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jurnaliştii croaţi au anunţat plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers! Scoţienii sunt aproape să finalizeze transferul lui Muric

Jurnaliştii croaţi au anunţat plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers! Scoţienii sunt aproape să finalizeze transferul lui Muric

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi ar fi dorit de mai multe echipe puternice din Europa, iar jurnaliştii din Croaţia au anunţat plecarea lui de la Rangers.

Chiar dacă Ianis Hagi şi echipa din Scoţia discută prelungirea contractului, este luată în calcul şi o potenţială plecare. Jurnaliştii din Croaţia au scris despre Ianis şi au legat plecarea lui din Scoţia de transferul unui compatriot de-al lor, Muric. 

Campioana Scoţiei ar fi găsit deja un înlocuitor pentru fotbalistul român, iar acesta ar fi Robert Muric de la Rijeka, potrivit site-ului germanijak.hr, citat de spotmedia.ro. Muric a avut un sezon bun, cu 8 goluri în 20 de meciuri şi ar putea ajunge la Rangers. 

”Singurul jucător capabil să joace în banda dreaptă este Ianis Hagi, care va pleca cel mai probabil până la sfârşitul sezonului. Fiul legendarului Gică Hagi nu are un sezon strălucit, dar calitatea sa este incontestabilă”, notează sursa citată.

Ianis Hagi, lovit de ghinion în Scoţia! S-a accidentat la genunchi şi a fost înlocuit în prima repriză

Jucătorul Ianis Hagi s-a accidentat la meciul pe care echipa Glasgow Rangers îl joacă, vineri, cu Stirling Albion, în 16-imile Cupei Scoţiei. Ianis s-a accidentat la genunchi, în minutul 14 al meciului de pe Ibrox Park.

El a primit îngrijiri pe teren, dar nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit cu debutantul Alex Lowry. Accidentarea vine într-un moment nefericit, întrucât Ianis Hagi era titular în ultima perioadă la campioana Scoţiei. 

În penultimul meci, Ianis Hagi a marcat un gol în partida Aberdeen - Rangers. Internaţionalul român a deschis scorul în minutul 20.

În acest sezon, Ianis Hagi a jucat în 26 de meciuri oficiale pentru Rangers, a marcat 4 goluri şi a dat 4 pase decisive. 

Afla mai multe despre: stranieri-hagi-scoţia-croaţia 

viewscnt
Articole similare