You are here:

Jurnaliştii italieni l-au dat de gol pe Răzvan Lucescu! "A fost văzut în oraş!" Cu ce echipă din Serie A ar putea semna românul

Jurnaliştii italieni l-au dat de gol pe Răzvan Lucescu!  "A fost văzut în oraş!" Cu ce echipă din Serie A ar putea semna românul

Serie A

Comentarii

Răzvan Lucescu rămâne unul dintre cei mai buni antrenori români, iar acum el este aproape să îşi decidă viitorul.

Jurnaliştii italieni au anunţat că românul a fost văzut săptămâna trecută în Milano, iar acum ar putea semna cu o echipă din Serie A. După despărţirea de Al Hilal, el nu s-a grăbit să îşi găsească o altă echipă şi a afirmat că va analiza forte bine următoarea mişcare pe care o va face. 

Cunoscutul jurnalist italian, Nicolò Schira, a anunţat că Lucescu a fost văzut săptămâna trecută în Milano. Mai mult decât atât, românul ar fi aproape să semneze cu Parma sau Sampdoria.

"Răzvan Lucescu a fost văzut la Milano săptămâna trecută pentru a se întâlni cu cluburile italiene", scrie Nicolò Schira.

 

Antrenorul român ar fi discutat cu reprezentanţii celor două cluburi, iar acum ar urma să ia o decizie în cel mai scurt timp. Răzvan Lucescu nu duce lipsă de oferte, iar turcii de la Fenerbahce îl doresc în continuare, alături de AEK, care şi-a manifestat interesul încă de anul trecut pentru el. 

Chiar dacă Lucescu a afirmat că nu va semna un contract până în vară, fostul antrenor al Rapidului şi-ar fi schimbat planurile. 

"Nu m-aş întoarce acum în fotbalul românesc! Vreau să rămân în fotbalul din străinătate cât mai mult timp, după mă voi întoarce, dar acum nu mă gândesc. Nu am de gând să ştiu unde voi merge şi nu voi şti nici în următoarele 3-4 săptămâni. Intenţia mea e ca până în vară să nu merg nicăieri, dar zic de aceste 3-4 săptămâni pentru că îmi pun şi eu lucrurile mai bine la punct", spunea fostul selecţioner al României, luna trecută.

 

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare