Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Justin Kluivert vrea să-i calce pe urme tatălui său: "Visul meu este să joc pentru Barcelona"

Justin Kluivert vrea să-i calce pe urme tatălui său: "Visul meu este să joc pentru Barcelona"

FC Barcelona

Comentarii

Fiul lui Patrick Kluivert, Justin, câştigător al premiului NxGN pentru cel mai bun fotbalist adolsecent din lume, are ca obiectiv "câştige Balonul de Aur în următorii 10 ani"

Justin Kluivert a dat un interviu pentru Goal.com, după ce a fost numit cel mai bun fotbalist adolescent din lume, după ce l-a învins pe Gianluigi Donnarumma, câştigătorul din 2017.

La doar 18 ani, Justin Kluivert are un sezon memorabil în campionatul olandez, în care a avut 30 de apariţii, marcând de 8 ori. El a avut debutul la echipa naţională în pauza internaţională şi a vorbit despre planurile lui de viitor si obiectivele lui. "Echipa la care visez să joc este Barcelona. Nu m-ar deranja să merg în altă parte, dar visul meu este să joc pentru Barcelona. Provocarea cea mai mare este să câştig balonul de aur. Trebuie să muncesc foarte mult ca să ajung acolo, totuşi am doar 18 ani şi mai am multe lucruri de îmbunătăţit."

Ascensiunea lui Kluivert nu a rămas necunoscută în lumea fobalului, Mourinho a declarat că este un admirator al jucătorului olandez, dar Justin neagă că ar fi fost contactat. "Mereu vor exista zvonuri, dar Manchester United nu m-a contactat şi nu cred că ar fi o mutare logică."




 

Afla mai multe despre: justin kluivertbarcelona 

viewscnt
Articole similare