You are here:

Justin Ştefan face lumină în cazul meciului dintre Viitorul şi Clinceni: "Cele şase teste vor fi refăcute. Partida poate începe la 19:30"

Justin Ştefan face lumină în cazul meciului dintre Viitorul şi Clinceni: "Cele şase teste vor fi refăcute. Partida poate începe la 19:30"

Superliga

Comentarii

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a dezvăluit că există posibilitatea ca meciul dintre FC Viitorul şi Academica Clinceni să se dispute începând cu ora 19:30, caz în care startul partidei dintre Botoşani şi Astra va fi amânat pentru ora 21:30.

Programată iniţial la ora 18:00, partida a fost amânată timp de o oră, după ce şase dintre testele pentru COVID-19 efectuate de către jucătorii Viitorului au fost neconcludente. Justin Ştefan a explicat că acestea vor fi refăcute, rezultatele urmând să fie aflate în decurs de o oră şi un sfert.

"Din păcate, rezultatele au venit târziu. Ei le-au prelevat încă de miercuri, dar am înţeles că e aglomeraţie mare în zona asta de teste. Aparatul a dat o eroare la şase dintre teste. Sunt neconcludente şi trebuie refăcute. O oră şi un sfert durează până la aflarea rezultatelor. Deci meciul poate începe la 19:30, ceea ce înseamnă că celălalt meci se va juca la 21:30 (n.r. - FC Botoşani - Astra). Dacă nu se poate juca la 19:30, celălalt meci începe cu o mică întârziere şi analizăm posibilitatea de a amâna meciul celor de la Viitorul pentru săptămâna viitoare", a explicat secretarul general al LPF, Justin Ştefan, pentru Telekom Sport.

Cristian Bivolaru, directorul general de la Viitorul, a explicat cum s-a ajuns în această situaţie.

"Din păcate, lucrurile s-au complicat puţin, pentru că, ţinând cont de situaţia din ultimele zile din ţară, laboratoarele au început să aibă mari probleme în a prelucra testele în timp. Până acum primeam rezultatele în 24 de ore, acum deşi testele s-au făcut la timp, nici până la ora asta nu au venit toate rezultatele. Am primit doar informaţia că marea majoritate a jucătorilor au ieşit negativi. Dar şase sunt invalide, asta înseamnă că ele vor fi prelucrate din nou. Sperăm să reuşim să ne încadrăm în acest delay pentru ca meciul să se dispute.

Meciul Viitorul - Clinceni, amânat o oră

Meciul dintre FC Viitorul şi Academica Clinceni, programat vineri, de la ora 18:00, a fost amânat timp de o oră, după ce şase dintre testele pentru COVID-19 efecutate de către jucătorii echipei lui Gheorghe Hagi au fost invalide.

Afla mai multe despre: clinceni 

viewscnt
Articole similare