Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juve vrea să scape de Ronaldo, lusitanul are două oferte! Ce cluburi îl vor

Juve vrea să scape de Ronaldo, lusitanul are două oferte! Ce cluburi îl vor

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo (36 de ani) va pleca de la Juventus după EURO 2020, mai mult ca sigur. Portughezul nu mai e dorit de clubul din Torino, mai ales după revenirea antrenorului Maximiliano Allegri, care şi-a exprimat public, înainte de a se întoarce, opinia că Ronaldo ar trebui să plece de pe Allianz Stadium.

Cristian Ronaldo, OUT de la Juventus după EURO 2020! "Bătrâna Doamnă" i-a stabilit preţul

Cu un singur an rămas din înţelegerea cu Juventus, semnată în vara lui 2018, Cristiano Ronaldo se apropie de plecarea de la Torino. Sky Sports Italia scrie că şefii de la Torino i-au stabilit deja preţul starului lusitan şi vor să scape de cvintuplul câştigător al Balonului de Aur. Sursa citată scrie că Juventus vrea 30 de milioane de euro pentru a se despărţi de Cristiano Ronaldo.

Juventus va ieşi clar în pierdere în ceea ce priveşte suma de transfer, după ce a plătit peste 100 de milioane de euro pentru a-l lua de la Real Madrid acum trei ani. De asemenea, suma cerută de Juve în schimbul lui CR7 nu e nici măcat egală cu salariul pe care-l încasează anual starul din Portugalia. Ronaldo câştigă 31 de milioane de euro pe sezon la "bianconeri".

Cristiano Ronaldo, între Manchester United şi PSG

În continuare un jucător de foarte mare calitate, care poate decide de unul singur un meci, dar şi un "produs" extrem de marketabil, Cristiano Ronaldo nu duce lipsă de oferte nici la 36 de ani. Două echipe sunt în cursa pentru semnătura fotbalistului crescut la Sporting Lisabona şi debutat de Laszlo Boloni în fotbalul mare. Este vorba despre Manchester United şi PSG. Presa din Anglia a scris, în urmă cu câteva săptămâni, cu United e mai aproape de a-l convinge pe Ronaldo să revină pe Old Trafford, dar forţa financiară a PSG l-ar putea face pe lusitan să se gândească de două ori înainte să spună "da" unei oferte.

Din 2018 la Juventus, Cristiano Ronaldo a marcat de 101 ori în 133 de meciuri pentru "Bătrâna Doamnă", în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldotransferjuventuspretofertapsgmanchester united 

viewscnt
Articole similare