Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus - AC Milan. Derby în campionatul Italei

Juventus - AC Milan. Derby în campionatul Italei

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Juventus - AC Milan Italia 31.03.2018. Chiar dacă nu mai este derby-ul de pe vremuri, Juventus are deseori meciuri grele împotriva lui AC Milan.

Ponturi pariuri Juventus - AC Milan Italia 31.03.2018

Nu este un duel fără miză. Juventus se află în pole position pentru un al 7-lea titlu consecutiv în Serie A. Este pe primul loc în clasament, cu două puncte avans faţă de echipa lui Vlad Chiricheş, Napoli. Diferenţa putea fi mai mare, dar Bătrâna Doamnă a remizat surprinzător în ultima etapă cu SPAL, scor 0-0. Meciul a pus capăt seriei de 12 victorii consecutive a bianconerrilor în campionat. Totuşi, Juventus şi-a prelungit seria incredibilă de meciuri fără gol primit la zece partide. Echipa a ajuns la 24 de meciuri fără înfrângere în toate competiţiile, timp în care a înregistrat 20 de victorii şi 4 remize.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Ponturi pariuri Juventus - AC Milan Italia 31.03.2018

De cealaltă parte, AC Milan luptă pentru un loc în cupele europene în sezonul viitor. Echipa lui Gennaro Gattuso are cea mai bună serie din campionat - cinci victorii consecutive. Acestea au fost precedate de alte cinci meciuri fără înfrângere, în care echipa a obţinut trei victorii şi două remize. Seria pozitivă a ajutat-o pe AC Milan să revină în cursa pentru cupele europene. Este pe poziţia a 6-a momentan, care duce în Europa League, cu 50 de puncte. 

Echipele probabile

Juventus (4-2-3-1): Buffon - Sciglio, Benatia, Rugani, Asamoah - Pjanic, Matuidi - Costa, Dybala, Mandzukic - Higuain

Absenţi: Cuadrado, Bernardeschi, Chiellini

AC Milan (4-2-3-1):  Donnarumma - Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez - Bonaventura, Biglia, Kessie - Suso, Cutrone, Calhanoglu
Absenţi: Conti, Abate

Juventus - AC Milan Sub 2,5 @ 1.71

Afla mai multe despre: juventusac milanitaliaserie a 

viewscnt
Articole similare