You are here:

Juventus, cu Drăguşin titular, s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei

Juventus, cu Drăguşin titular, s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei
Comentarii

Radu Drăguşin (18 ani) a primit o nouă şansă din partea antrenorului, Andrea Pirlo. Tehnicianul l-a titularizat în meciul de ieri, Juventus - Spal, scor 4-0, din sferturile de finală ale Cupei României.

Pentru fundaş a fost al doilea meci consecutiv din Cupă. Până în minutul 83, Drăguşin a fost folosit ca fundaş dreaptă. După înlocuirea lui Demiral, Drăguşin a revenit în centrul defensivei, postul său obişnuit. Italienii scriu deja că sunt şanse mari ca tânărul jucător român să fie titular şi în Juventus - Inter, meciul din semifinalele Cupei Italiei. În cealaltă semifinală, Atalanta aşteaptă deznodământul duelului Napoli - Spezia, programat azi. 
 
 

DRĂGUŞIN, APROAPE DE UN NOU CONTRACT CU JUVENTUS

Presa din Italia anunţă că fundaşul român Radu Drăguşin (18 ani) va continua la Juventus. Conform Gazzetta Dello Sport, dialogul pentru reînnoirea contractului lui Drăguşin decurge fără probleme. Juventus i-a propus o înţelegere până în 2025, iar în această perioadă se pun la punct detaliile financiare. Sursa citată mai susţine că cele două părţi sunt aproape de a semna pentru încă patru ani. 
Radu Drăguşin a semnat cu Juventus după ce a împlinit vârsta de 16 ani, fiind transferat în schimbul sumei de 250.000 de euro de la Sport Regal Bucureşti. Până să debuteze pentru echipa mare a lui Juventus, Radu Drăguşin a evoluat pe rând la echipele U17, U19 şi U23 ale torinezilor.
În Serie A, Juventus este pe locul 4, cu 36 de puncte. Liderul clasamentului este AC Milan, cu 43 de puncte.
 
  • 800.000 de euro este cota fundaşului conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: radu dragusin 

viewscnt
Articole similare