Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus i-a găsit înlocuitor lui Dybala. Vine de la Real Madrid şi costă 60 de milioane de euro

Juventus i-a găsit înlocuitor lui Dybala. Vine de la Real Madrid şi costă 60 de milioane de euro

Juventus

Comentarii

Marco Asensio (26 de ani), aflat în ultimul an de contract cu Real Madrid, are viitorul departe de "Santiago Bernabeu". Crescut la grupele de juniori ale Realului, Asensio urmează să fie vândut pentru a finanţa transferul lui Kylian Mbappe şi, posibil, al lui Erling Haaland.

Juventus i-a găsit înlocuitor lui Dybala. Vine de la Real Madrid şi costă 60 de milioane de euro

Juventus i-a găsit înlocutior lui Paulo Dybala (28 de ani), care va pleca liber de contract de la Torino, după ce n-a reuşit să ajungă la o înţelegere cu şefii "Bătrânei Doamne". Gazzetta dello Sport scrie că Juventus l-a ochit pe Marco Asensio, fotbalistul lui real madrid, pentru un transfer.

Marco Asensio mai are contract cu Real Madrid până în 2023, iar Florentino Perez l-ar putea vinde în perioada de mercato din această vară pentru a finanţat, astfel, venirile lui Kylian Mbappe şi Erling Haaland. Asensio nu e un titular incontestabil în echipa lui Carlo Ancelotti, deşi când a fost folosit a dat un randament bun.

Juventus vrea să profite de asta şi să-l scoată din situaţia cu care se confruntă pe "Santiago Bernabeu". La Torino, Asensio ar urma să fie titular în atacul lui Max Allegri, mai ales că Juventus rămâne fără Paulo Dybala. Argentinianul va pleca liber de contract, după nu s-a înţeles cu şefii pentru prelungirea înţelegerii.

Real Madrid va solicita cel puţin 60 de milioane de euro în schimbul lui Marco Asensio, o sumă ce, probabil, poate fi micşorată având în vedere că există riscul ca fotbalistul să plece gratis în vara lui 2023.

Marco Asensio a marcat 10 goluri şi a livrat o pasă de gol în 33 de meciuri jucate cu Real Madrid în toate competiţiile acestui sezon.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Marco Asensio în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marco asensioreal madridjuventustransfer 

viewscnt
Articole similare