Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus îl vrea pe "noul Ronaldo". Puştiul este deja un adevărat star în Brazilia. I-a convins în doar cinci minute

Juventus îl vrea pe "noul Ronaldo". Puştiul este deja un adevărat star în Brazilia. I-a convins în doar cinci minute

Juventus

Comentarii

Kaio Jorge (18 ani) a fost numit "noul Ronaldo" în Brazilia, acolo unde a devenit deja star la Santos FC. Atacantul poate fi următorul produs de export în Europa, pentru că Juventus a pus ochii pe el.

Născut într-o familie de fotbalişte, Kaio are toate şansele să le calce pe urme unor nume precum Vinicius, Rodrygo sau Reinier, ultimii trei fotbalişti importanţi plecaţi din Brazilia, toţi trei fiind cumpăraţi de Real Madrid. 

Cu doar 1,76 înălţime, Kaio a făcut furori încă de la grupele de juniori ale lui Santos. În Brazilia circulă zvonul că atunci când s-a dus să dea probe la Santos, Jorge a avut nevoie de doar cinci minute pentru a îi impresiona pe antrenorii de la copii şi juniori. De altfel, antrenorii săi au declarat că de multe ori Kaio le spunea colegilor să îi paseze lui şi el va marca, lucru care se întâmpla. 

Succesul său a continuat în 2019, când a câştigat Campionatul Mondial sub 17 ani cu Brazilia, urmând să fie promovat la prima echipă a lui Santos, acolo unde deja a egalat un record deţinut de Neymar. De altfel, viteza lui şi uşurinţa cu care reuşeşte să marcheze au pornit comparaţiile cu "adevăratul" Ronaldo, iar de aici a început şi interesul lui Juventus pentru el. Potrivit publicaţiei goal.com, clubul italian îl monitorizează atent. 

În acest moment, Kaio este cotat la 8 milioane de euro şi tot ce a realizat până acum îi dă speranţa că poate să le calce pe urme unor fotbalişti precum Robinho, Neymar sau Pele, care au pornit tot de la Santos. 

Afla mai multe despre: kaio jorgejuventus 

viewscnt
Articole similare