Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus îşi vinde unul dintre cei mai buni jucători! PSG a intrat pe fir şi vrea să îl cumpere

Juventus îşi vinde unul dintre cei mai buni jucători! PSG a intrat pe fir şi vrea să îl cumpere

Juventus

Comentarii

Miralem Pjanic (29 de ani) a fost unul dintre jucătorii de neînlocuit în primul "11" al lui Juventus din momentul în care a fost adus de la AS Roma, însă "bătrâna doamnă" vrea să se despartă de mijlocaşul bosniac.

Dacă timp de trei sezoane, prezenţa lui Pjanic în echipa trimisă de Juventus în terenul era asigurarea pentru fanii clubului bianconero că meciul urmează să fie câştiga, în actuala stagiune randamentul bosniacului a scăzut, până în punctul în care Maurizio Sarri l-a scos din echipă chiar la derby-ul Italiei, câştigat împotriva celor de la Inter Milano, victorie care a readus "bătrâna doamnă" pe primul loc în Serie A. 

Astfel, dacă pe adresa clubului va sosi o ofertă bună pentru Pjanic, clubul nu se va opune plecării lui, relatează Gazzetta dello Sport. Iar pe fir a intrat imediat Paris Saint-Germain, care se pregăteşte să se despartă de mai mulţi jucători de bază la finalul sezonului. 

Cotat la 65 de milioane de euro, Pjanic mai are contract cu Juventus până în vara anului 2023. El a fost cumpărat în 2016 de la AS Roma pentru 32 de milioane de euro, iar în 167 de meciuri a adunat 22 de goluri şi 36 de assist-uri

Afla mai multe despre: pjanicjuventustransfer psg 

viewscnt
Articole similare