You are here:

Juventus mai şi vinde: ce fotbalist e aproape de Paris Saint Germain!

Juventus mai şi vinde: ce fotbalist e aproape de Paris Saint Germain!
Comentarii

Cristiano Ronaldo este transferul verii pentru Juventus, grupare care l-a mai achizitionat în această perioadă şi pe Joao Cancelo de la Valencia. Potrivit presei italieni, cel puţin doi jucători din lotul lui Allegri au oferte concrete în acest moment, iar unul dintre ei ar putea ajunge din nou coechipier cu Buffon, la PSG.

L-a transferat pe Cristiano Ronaldo, dar Juve este pregătită să mai şi vândă! Formaţia torineză s-ar putea desparţi în aceasta vară de Daniele Rugani, solicitat intens de Maurizio Sarri la Chelsea, dar şi de un alt fundaş din lotul lui Max Allegri.

Cu Buffon, Lichsteiner şi Asamoah, plecaţi deja de la echipă în calitate de jucători liberi de contract, campioana Italiei pare decisă să schimbe cât mai mult din defensiva sa. Brazilianul Alex Sandro este unul dintre cei mai curtaţi jucători de la Juve, Manchester United tatonând această pistă de mai bine de două luni.

Sandro ar putea ajunge totuşi în Franţa, acolo unde este dorit cu insistenţă de Paris Saint Germain. Francezii l-au cedat pe Yuri Berchiche la Bilbao pentru 19 milioane de euro şi caută încă o soluţie pentru flancul stâng, pe langa Kurzawa.

Conform Calciomercato, fundaşul brazilian n-ar spune nu unei mutări în Capitala Franţei, acolo unde ar putea fi coechipier din nou cu Gigi Buffon, dar şi cu alţi compatrioţi ai săi: Thiago Silva, Marquinhos, Neymar şi Dani Alves.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a ajuns în Italia în 2015, când Juventus a plătit 26 de milioane de euro celor de la FC Porto pentru transferul său. În cariera sa, Alex Sandro Lobo Silva a mai evoluat pentru Atletico Parananense, Deportivo Maldonado şi Santos. Pentru Juventus, fundaşul stânga a bifat deja trei sezoane şi 114 meciuri, perioadă în care a marcat 9 goluri. 

Afla mai multe despre: juventuspsgalex sandro 

viewscnt
Articole similare