Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus Torino riscă din nou retrogradarea şi confiscarea titlurilor! Ce s-a întâmplat în Serie A

Juventus Torino riscă din nou retrogradarea şi confiscarea titlurilor! Ce s-a întâmplat în Serie A

Serie A

Comentarii

Juventus este bănuită de sancţiuni grave în serie A. Conform primelor zvonuri echipa va avea mult de suferit dacă va fi găsită vinovată de fals în contabilitate.

Juventus Torino riscă din nou retrogradarea şi confiscarea titlurilor! Ce s-a întâmplat în Serie A

Asociaţia italiană pentru protecţia drepturilor consumatorilor, CODACONS, susţine că Juventus „ar putea fi retrogradată în Serie B şi deposedată de cel puţin un scudetto, dacă nu chiar de ultimele două!", din cauza unor false in contabilitate. 

„Sistemul acuzator e foarte grav şi aruncă o lumină sumbră asupra ultimelor campionate de fotbal, şi pentru că a existat o adevărată dominaţie torineză în ultimul deceniu, care s-a încheiat în 2021 cu titlul cucerit de Inter", a declarat Donzelli în presa peninsulară. 

„Dacă Juventus ar fi câştigat în mod ilegitim un avantaj faţă de cluburile rivale din Serie A cu operaţiuni de acest tip, atunci Federaţia şi Autoritatea pentru competiţia de piaţă vor trebui să intervină şi să-i sancţioneze pe cei responsabili. 

Din acest motiv şi pentru a proteja miile de fani, vom depune o plângere la Antitrust şi la Parchetul Federal prin care cerem retrogradarea în Serie B şi revocarea ultimelor titluri câştigate în umbra acestor operaţiuni potenţial ilegale", au mai scris italienii. 

Mai exact, sunt vizate 42 de transferuri în care a fost implicată Juventus Torino, în ultimele trei sezoane, din totalul de 62. 

Juventus nu este singura echipă care tremură serios in aceste ore in Italia. Conform Corriere dello Sport, în afară de Juventus, mai sunt vizate Napoli, Roma, Atalanta, Genoa şi Sampdoria!

Ancheta în Serie A este in derulare şi rămâne de văzut ce se va întâmpla.  

 

Afla mai multe despre: serie ajuventussanctiuni graveretrogradare juventus 

viewscnt
Articole similare