Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kaka l-a scos din poză pe Burleanu. Postarea brazilianului a devenit virală! | FOTO

Kaka l-a scos din poză pe Burleanu. Postarea brazilianului a devenit virală! | FOTO

Cupa Mondială

Comentarii

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a mers în Qatar pentru Cupa Mondială şi a fost în centrul atenţiei la meciul Brazilia - Elveţia 1-0. Şeful de la Casa Fotbalului a stat, în tribuna oficială, cu un rând mai jos de legendele brazilienilor, Kaka, Roberto Carlos, Cafu şi Ronaldo.

Răzvan Burleanu a avut companie de gală la meciul Brazilia - Elveţia 1-0, de la Cupa Mondială. Prezent în Qatar la meciul viitoarei adversare a României din preliminariile pentru EURO 2024, Burleanu a văzut meciul de lângă Kaka, Ronaldo, Cafu şi Roberto Carlos, iar camerele TV l-au surprins de mai multe ori.

Kaka l-a scos din poză pe Burleanu. Postarea brazilianului a devenit virală! | FOTO

În timpul meciului Brazilia - Elveţia 1-0, de mai multe ori, Răzvan Burleanu a fost surprins de camerele TV în tribuna oficială a stadionului. Preşedintele FRF a avut un loc bun şi companie de gală, lângă brazilienii legendari Kaka, Ronaldo, Cafu şi Roberto Carlos. În imaginile de la TV Burleanu a apărut de mai multe ori în centrul atenţiei, atunci când operatorii arătau foştii jucători ai "Selecao" care priveau echipa la treabă.

Pe reţelele sociale, brazilianul Kaka l-a "şters" din poză pe Răzvan Burleanu. După meci, Kaka a postat o poză alături de foştii săi colegi cu care a văzut meciul, Cafu, Roberto Carlos şi Ronaldo, toţi trei campioni mondiali în urmă cu 20 de ani, în 2002. Postarea lui Kaka a devenit virală.

A strâns, în doar o oră, peste 500.000 de reacţii şi peste 25.000 de comentarii, dar şi 30.000 de shareuri.

Brazilia a învins cu 1-0 pe Elveţia, în al doilea meci din grupa de la Cupa Mondială, printr-un gol decisiv marcat de Casemiro, mijlocaşul lui Manchester United.

Edi Iordănescu, selecţionerul naţionalei României, s-a deplasat şi el în Qatar pentru a urmări Cupa Mondială şi viitoarea adversară a tricolorilor, Elveţia.

Afla mai multe despre: razvan burleanufrfqatarcupa mondialakakafotoviral 

viewscnt
Articole similare