Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kansas City Chiefs a învins Philadelphia Eagles, după o revenire spectaculoasă, şi a câştigat Super Bowl 57

Kansas City Chiefs a învins Philadelphia Eagles, după o revenire spectaculoasă, şi a câştigat Super Bowl 57

Sporturi americane

Comentarii

Kansas City Chiefs a câştigat Super Bowl pentru a doua oară în patru ani şi a treia oară în istoria sa, după ce s-a impus, scor 38-35 în faţa formaţiei Philadelphia Eagles.

Chiefs au reuşit să revină şi să se impună la Super Bowl 57 de la Phoenix, după ce erau conduşi cu 27-21 înainte de ultimul sfert.

Dar, în ciuda şchiopătării după agravarea unei accidentări la gleznă, fundaşul Patrick Mahomes şi antrenorul Andy Reid au fost artizanii revenirii în faţa a peste 67.000 de persoane.

Mahomes, care a fost desemnat cel mai valoros jucător al sezonului pentru a doua oară săptămâna trecută, a devenit, la 27 de ani, primul jucător din 1999 care a câştigat titlul de MVP, Super Bowl-ul şi MVP Super Bowl în acelaşi sezon.

A fost atât un Super Bowl istoric, cât şi rar. A fost primul Super Bowl în care au fost doi quarteriback de culoare, Mahones şi Jalen Hurts, şi  doi fraţi în echipe adverse, şi anume Travis Kelce, la Kansas, şi fratele său mai mare Jason, la Eagles.

La fel de inedit a fost şi faptul că meciul a prezentat cele mai bune două echipe ale sezonului şi cei mai buni doi jucători - Mahomes şi Hurts.

A fost prima dată când capul de serie din fiecare conferinţă a ajuns la Super Bowl din 2018 - când Eagles i-au învins pe New England Patriots cu 41-33.

Kansas City a mai câştigat Super Bowl în 1970 şi în 2020.

Afla mai multe despre: super bowl 

viewscnt
Articole similare