Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kante şi-a dat acordul! A semnat un contract valabil pe cinci ani!

Kante şi-a dat acordul! A semnat un contract valabil pe cinci ani!

Premier League

Comentarii

Mijlocaşul francez, venit de la Leicester în vara lui 2016, a fost de acord cu prelungirea contractului şi rămâne jucătorul lui Chelsea până în 2023.

N'Golo Kante a semnat un nou contract cu Chelsea, echipă pentru care evoluează din 2016. Francezul a marcat de trei ori în 81 de meciuri pentru londonezi în Premier League. Campion mondial cu Franţa, Kante a câştigat titlul în Anglia la primul său sezon pentru Chelsea şi a fost numit jucătorul anului.

”Au fost doi ani fantastici şi sper că voi continua aşa. De când am venit aici, mi-am îmbunătăţit jocul, mi-am forţat limitele şi am primit premii la care nici măcar nu visam. Îmi place oraşul, îmi place clubul şi sunt fericit că voi fi aici pentru mult timp”, a declarat N'Golo Kante.

Managerul lui Chelsea, Marina Granovskaia, a dezvăluit că încă din momentul venirii lui Kante pe Stamford Bridge, oficialii clubului au ştiut că este un jucător special.

”Când a venit aici, am ştiut toţi că am transferat un jucător special, dar ne-a uimit cu capacităţile fizice şi cu altruismul său. În afara terenului este un profesionist desăvârşit şi o persoană foarte modestă, chiar dacă este campion mondial şi dublu câştigător de Premier League”, a spus Granovskaia.

Afla mai multe despre: kantechelsealeicestercontractfrancezfranţapremier leagueangliatitlustamford bridgecampion 

viewscnt
Articole similare