Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karim Benzema, acuzat de Ministrul de Interne al Franţei: „E foarte apropiat de un grup terorist!”

Karim Benzema, acuzat de Ministrul de Interne al Franţei: „E foarte apropiat de un grup terorist!”
Comentarii

Karim Benzema, starul echipei Al-Ittihad, a fost acuzat de Ministrul de Interne al Franţei că ar avea legături apropiate cu un grup terorist.

Karim Benzema, acuzat de Ministrul de Interne al Franţei: „E foarte apropiat de un grup terorist!”

Concret, ministrul francez susţine că Benzema menţine legături cu „Fraţii Musulmani”, un grup terorist care susţine jihadul. După izbucnirea războiului din Orinetul Mijlociu, Karim Benzema, s-a poziţionat clar de partea Palestinei în conflictul cu Israel, condamnând vehement atacurile Israelului asupra oamenilor nevinovaţi din Fâşia Gaza.

„Am reuşit să închidem mai mult de 1100 de centre islamiste. Şi mă refer aici chiar concret la domnul Karim Benzema, care ştim cu toţii că este foarte apropiat al grupului „Fraţii Musulmani”.

Am atacat această hidră, care este grupul „Fraţii Musulmani”. Un grup care întreţine o atmosferă jihadistă!”, au fost acuzele incredibile ale lui Gerald Darmanin, Ministrul de Interne al Franţei, într-o intervenţie pentru CNews.

Karim Benzema, despre situaţia din Gaza: "Bombardamente nedrepte care nu cruţă nici femeile, nici copiii"

Starul francez al echipei Al-Ittihad, Karim Benzema, a postat duminică un mesaj în social media referitor la situaţia din Gaza.

“Rugăciunile noastre se îndreaptă către locuitorii din Gaza, victime încă o dată ale unor bombardamente nedrepte care nu cruţă nici femeile, nici copiii”, a scris Benzema.

În jur de un milion de persoane au fost nevoite să-şi părăsească locuinţele în primele şapte zile ale conflictului din Gaza, a estimat duminică agenţia ONU care sprijină refugiaţii palestinieni, UNWRA, în condiţiile în care Fâşia Gaza are o populaţie de circa 2,3 milioane de persoane.

Israelul a bombardat ţinte Hamas din Fâşia Gaza după ce militanţii palestinieni au dat un atac sângeros în sudul Israelului la 7 octombrie. Au murit mii de persoane de ambele părţi.

Afla mai multe despre: karim benzemaisraelpalestina 

viewscnt
Articole similare