Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karim Benzema ar putea ajunge la o echipă de top din Anglia. Meciurile din Premier League se pot vedea acum pe Orange Sport

Karim Benzema ar putea ajunge la o echipă de top din Anglia. Meciurile din Premier League se pot vedea acum pe Orange Sport
Comentarii

Înţelegerea dintre Karim Benzema şi Real Madrid se va termina, la finele acestui sezon competiţional.

Conform sportbible.com, Manchester United şi Arsenal şi-au exprimat interesul, pentru deţinătorul Balonului de Aur. 

Aceeaşi sursă susţine că, ”Tunarii” sunt pregătiţi să-i ofere francezului un salariu uriaş, mult mai mare decât cel pe care i-l oferă Real Madrid, pentru a-l convinge să semneze cu echipa londoneză. 

Pretenţiile lui Benzema par să îl nemulţumească pe Florentino Perez, preşedintele ”Galacticilor”.  Jucătorul crescut de Lyon cere un salariu, considerabil mai mare decât cel din momentul actual, plus un contract pe o perioadă de doi ani.

Arsenal este lider în Premier League

Echipa lui Mikel Arteta se află pe primul loc în Anglia, cu 40 de puncte, cinci peste campionata en-titre, Manchester City. Arsenal are un sezon fantastic, şi a pierdut un singur meci în campionat, contra lui Manchester United.

Din dorinţa de a le oferi microbiştilor cel mai bun fotbal din lume, Orange Sport va transmite meciurile din Premier League, Bundesliga şi Ligue 1.

Mai multe detalii AICI

 

Afla mai multe despre: benzema 

viewscnt
Articole similare