Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karim Benzema confirmă plecarea de la Real Madrid! Mesajul postat de francez pe reţelele sociale

Karim Benzema confirmă plecarea de la Real Madrid! Mesajul postat de francez pe reţelele socialegalerie foto

Fotbal

Comentarii

Karim Benzema (35 de ani) pare că are bagajele făcute. Urmează să plece de la Real Madrid şi să se alăture saudiţilor de la Al-Ittihad.

Joi, fotbalistul a publicat un mesaj laudativ al lui Julien Laurens, jurnalistul ESPN şi RMC, în care se poate înţelege faptul că fotbalistul este gata de o nouă provocare în cariera sa.

Karim Benzema, cu un pas mai aproape de Arabia Saudită

Toate detaliile indică faptul că Benzema a ajuns la un acord cu saudiţii de la Al-Ittihad, unde va caştiga aproximativ 200 de milioane de euro în următorii doi ani.

Miercuri, fotbalistul a mers la baza celor de la Real Madird, la Valdebebas, însoţit de agentul său, Karim Djaziri, iar astăzi a postat un story, chiar înaintea meciului cu Bilbao care va închide sezonul, în care pare că-şi ia adio de la club.

Obiectivele, trofeele, stilul, moştenirea: unul dintre cei mai mari”, se arată în postarea lui Laurens, distribuită chiar de fotbalist, însoţită de o fotografie a sa în timp ce ţine în braţe trofeul Ligii Campionilor.

Acelaşi jurnalist, bun prieten cu fotbalistul, a publicat un alt mesaj joi, în care anunţă: ”Benzema a decis să părăsească Madridul după 14 ani şi 25 de trofee, inclusiv cinci de Liga Campionilor. Moştenirea lui este imensă. Un jucător incredibil şi persoană incredibilă. Unul dintre cei mai buni din istorie”, ceea ce întăreşte tot mai mult ideea că Benzema va pleca de la Madrid.

Karim Benzema nu a fost deranjat ce mesajul postat de Julien Laurens şi chiar a distribuit pe contul personal acea postare mai veche a lui Laurens, semn prin care confirmă informaţia.

Afla mai multe despre: benzemareal madridal-ittihad 

viewscnt
Articole similare