Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Karim Benzema este un candidat serios pentru Balonul de Aur". Cine-l vede pe atacant drept principalul favorit la câştigarea trofeului

"Karim Benzema este un candidat serios pentru Balonul de Aur". Cine-l vede pe atacant drept principalul favorit la câştigarea trofeului
Comentarii

Karim Benzema este "un candidat foarte serios" la Balonul de Aur, Didier Deschamps despre atacantul pe care îl pregăteşte la naţionala Franţei.

Luni, într-o conferinţă de presă înaintea meciului dintre Franţa şi Kazahstan, decisiv pentru calificarea la Cupa Mondială 2022, Deschamps a vorbit din nou despre şansele lui Benzema de a obţine în acest an Balonul de Aur.

Atacantul Realului, unul dintre cei 30 de jucători nominalizaţi pentru ediţia 2021 a Balonului de Aur, este în mare formă în debutul sezonului, atât la echipa de club, cât şi la prima reprezentativă a Franţei, pe care a ajutat-o, luna trecută, cu golurile sale să câştige Liga Naţiunilor.

"Din moment ce Karim este pe listă, este chiar un candidat foarte serios să câştige trofeul. Uitaţi-vă la ce a realizat el la echipa de club şi la echipa naţională", a spus Deschamps.

Balonul de aur va fi decernat pe 29 noiembrie. Principalii concurenţi ai lui Benzema sunt argentinianul Lionel Messi, polonezul Robert Lewandowski, portughezul Cristiano Ronaldo şi Jorginho, campion european atât cu Chelsea, cât şi cu naţionala Italiei.

Afla mai multe despre: benzema 

viewscnt
Articole similare