Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karim Benzema, OUT din primul meci al Franţei de la Cupa Mondială! Atacantul are ”şanse mari” de a rata turneul

Karim Benzema, OUT din primul meci al Franţei de la Cupa Mondială! Atacantul are ”şanse mari” de a rata turneul

Cupa Mondială

Comentarii

În urma antrenamentului de sâmbătă, Karim Benzema s-a accidentat şi va rata primul meci de la Cupa Mondială din Qatar.

Karim Benzema va rata primul meci de la Cupa Mondială din cauza unei accidentări! Anunţul jurnaliştilor de la L'Equipe

Starul lui Real Madrid a fost lovit la coapsă în timpul antrenamentului de sâmbătă şi va rata primul meci al Franţei de la Cupa Mondială din Qatar, potrivit jurnaliştilor de la L'Equipe.

Balonul de Aur a părăsit antrenamentul din Doha, iar acum va fi supus unui examen RMN pentru a fi determinată natura accidentării sale. Potrivit jurnaliştilor din Franţa, dacă se va constata că natura accidentării este una gravă, jucătorul lui Real Madrid ”are şanse mari de a rata” tot turneul.

Cupa Mondială Qatar 2022 va avea loc în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie, în Qatar. A 22-a ediţie a Cupei Mondiale e programată să ia startul pe 20 noiembrie, în Qatar, cu meciul de deschidere Qatar - Ecuador. Turneul final e primul din istorie organziat în zona arabă şi primul care se dispută pe perioada iernii. Cupa Mondială Qatar 2022 e ultima la care vor participa 32 de echipe, din 2026 urmând să fie primite 48 de echipe calificate.

Motivul pentru care Cupa Mondială Qatar 2022 se joacă pe perioada iernii este căldura din Qatar. Qatarul a primit dreptul de a organiza Cupa Mondială în decembrie 2010, după decizia Comitetului Executiv al FIFA, de la Zurich. Alegerea FIFA pentru găzduirea Cupei Mondiale a fost suspectată de corupţie la momentul respectiv.

FIFA a anunţat, în mai 2022, o listă de 36 de arbitri care vor oficia la Cupa Mondială Qatar 2022, iar printre numele de pe listă se află şi cel al lui Istvan Kovacs. Ovidiu Haţegan trebuia să fie şi pe listă, dar problemele medicale îl împedică să oficieze de pe teren.

Cupa Mondială Qatar 2022 se va disputa pe opt stadioane din ţară. Lusail (80.000 de locuri), Al Bayt (60.000), Stadionul 974 (40.000), Al Thumama (40.000), Khalifa Internaţional (45.416), Education City (45.350), Ahmad bin Ali (44.740), Al Janoub (40.000).

Afla mai multe despre: cupa mondială-benzema-franţa 

viewscnt
Articole similare