You are here:

Karim Benzema şi-a ales favoritul la câştigarea Balonului de Aur: "Un fotbalist complet"

Karim Benzema şi-a ales favoritul la câştigarea Balonului de Aur: "Un fotbalist complet"
Comentarii

Atacantul Karim Benzema a declarat, pentru cotidianul spaniol Marca, înainte de începerea celui de-al doilea sezon al său în Golf, că liga saudită de fotbal este complicată.

El este convins că noul sezon va fi unul bun pentru clubul său Al-Ittihad şi noul său antrenor Laurent Blanc.

„Construim o echipă bună, mai puternică pe zi ce trece, iar eu mă simt mult mai bine. Nu va fi uşor să câştigăm titlul, deoarece campionatul este complicat, echipele devin din ce în ce mai puternice şi mai bune. Există unele rivale foarte puternice şi foarte bune, dar în acest sezon cred că ne putem descurca foarte bine”, a afirmat fostul număr 9 de la Real Madrid.

”Trebuie să jucăm un fotbal mai bun, să fim capabili să jucăm bine şi să câştigăm campionatul, care este cel mai important trofeu pentru club şi pentru fani”, a continuat Benzema. ”Toţii vor să-l câştige, ca şi noi, fără îndoială. Şi eu sunt aici, cu echipa mea, pentru a-l câştiga, toată lumea trebuie să fie clară în privinţa asta”.

El ştie, de asemenea, că are un rol de lider în vestiarul saudit şi face tot posibilul pentru a-şi ghida clubul: „Ştiu ce am de făcut. De aceea mă pregătesc bine, ca să fiu apt şi să-mi pot ajuta coechipierii şi să sperăm să câştigăm trofee în acest sezon. Acesta este obiectivul meu şi al tuturor coechipierilor mei”.

Al Ittihad a cheltuit 12 milioane de euro pe Houssem Aouar şi va cheltui în curând aproape 55 de milioane de euro, fără bonusuri, pe Moussa Diaby.

Potrivit lui Benzema, aceste transferuri contribuie la ridicarea nivelului campionatului profesionist saudit: „În fiecare an, sosesc tot mai mulţi jucători, iar calitatea fotbalului creşte, ceea ce face din campionatul saudit un campionat interesant, mai puternic şi de nivel superior”..

El a vorbit şi despre Balonul de Aur, spunând că în acest an ar trebui să meargă la Vinicius, care este „un fotbalist complet”.

Afla mai multe despre: karim benzemabalonul de aurvinicius jr 

viewscnt
Articole similare