Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Katsikas, atac la colegii petrecăreţi de la Dinamo. Ce a putut să spună despre cei care au "comis-o" la Piatra Neamţ

Katsikas, atac la colegii petrecăreţi de la Dinamo. Ce a putut să spună despre cei care au "comis-o" la Piatra Neamţ
Comentarii

Giorgos Katsikas, unul dintre fundaşii centrali de la Dinamo, este dezamăgit de ce s-a întâmplat săptămâna trecută la Piatra Neamţ, când mai mulţi dintre colegii săi au petrecut cu alcool înaintea meciului de Cupă cu Aerostar Bacău.

Grecul în vârstă de 27 de ani, care a marcat două goluri în Liga 1, nu s-a ferit să-i critice pe aceştia la conferinţa de presă premergătoare jocului cu Gaz Metan, programat mâine, de la ora 20:45, în direct la Telekom Sport. 

"Echipa este unită, mă refer la jucători. Noi, staff-ul şi antrenorii suntem uniţi. Dar nu ştiu dacă avem susţinere din afară. Este normal ca jucătorii români să vorbească între ei. Este ceva normal, au relaţii mai apropiate între ei. Dar asta nu înseamnă că eu, ca jucător străin, fiind grec, nu pot vorbi cu jucătorii români sau nu pot juca alături de ei sau nu mă pot întâlni cu ei în afara terenului. 

Este mai uşor pentru mine să comunic cu anumiţi băieţi. Şi voi faceţi acelaşi lucru. Nu este ceva personal şi nu suntem împărţiţi în grupuri. Când se întâmplă ceva rău, indiferent dacă este vina mea sau a colegilor mei, aceste lucruri arată lipsă de respect nu numai la adresa lor, ci şi la adresa colegilor, a clubului şi a fanilor. Nu mă simt trădat de ei, de cei care au făcut asta, dar cred că este o lipsă de respect. Nu numai la adresa noastră, a jucătorilor, că lucrăm împreună, încercăm să realizăm ceva împreună, dar simt că nu au respect faţă de club" - a spus Giorgos Katsikas.

Afla mai multe despre: giorgos katsikasdinamoliga 1gaz metanaerostar bacau 

viewscnt
Articole similare