Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu, implicată într-un scandal cu acuzaţii de blat în Turcia! De la ce a pornit totul şi de la cine vin bănuielile

Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu, implicată într-un scandal cu acuzaţii de blat în Turcia! De la ce a pornit totul şi de la cine vin bănuielile
Comentarii

Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu, e implicată într-un scandal cu acuzaţii de blat în Turcia. Un fotbalist împrumutat de formaţia antrenată de "Bursuc" a "comis-o" şi spiritele s-au încins.

Yaw Ackah, un fotbalist pe care Kayserispor l-a împrumutat la Erzurumspor, a fost eliminat contra echipei-mamă în duelul direct dintre cele două echipe şi s-a ales cu contractul reziliat. Cei de la Erzurumspor îl acuză de blat şi îl ameninţă cu tribunalul.

Ackah a fost împrumutat până la finalul sezonului la Erzurumspor, de Kayserispor, după ce Dan Petrescu l-a folosit foarte puţin. La a doua apariţie la Erzurum, pe 7 februarie, chiar împotriva lui Kayseri, Ackah a luat două cartonaşe galbene în câteva secunde (minutul 34, fault şi proteste vehemente). Cei de la Erzurumspor îl acuză de blat şi îl ameninţă cu plângerea penală.

Şefii lui Erzurum susţin că Ackah a avut o înţelegere cu clubul-mamă, Kayserispor, pentru a truca meciul direct.

Reacţia lui Kayserispor

Clubul lui Petrescu a reacţionat imediat, vulcanic. „Nimic nu justifică acuzaţiile fără raţiune, nefondate şi incorecte, făcute de Erzurum contra noastră", a sunat comunicatul lui Kayseri, cerând ca „Erzurum să dovedească aceste acuzaţii în faţa autorităţilor". La rândul său, avertizează că va duce cazul la tribunal: „Va fi proces împotriva unor manageri iresponsabili care vor să ascundă eşecurile sportive calomniindu-şi rivalii".

Afla mai multe despre: kayserisporacuzeblatyaw ackah 

viewscnt
Articole similare