Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Keep calm and apără Tătăruşanu” Poza cu portarul român care circulă pe reţelele de socializare

”Keep calm and apără Tătăruşanu” Poza cu portarul român care circulă pe reţelele de socializaregalerie foto

AC Milan

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a avut evoluţii foarte apreciate în ultimele meciuri ale lui Milan, în condiţiile în care titularul obişnuit dintre buturi, francezul Mike Maignan, este accidentat.

Ciprian Tătăruşanu a devenit, duminică, primul portar al echipei AC Milan care a apărat un penalty în derby-urile cu Inter Milano, în ultimii 40 de ani

În această după-amiază, impresaul jucătorului Pietro Chiodi, a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie cu portarul român. Descrierea a fost una sugestivă: „Keep calm and apără Tătăruşanu”.

Tătăruşanu, primul portar al echipei AC Milan care apără un penalty în Derby  della Madonina în ultimii 40 de ani

Ciprian Tătăruşanu a devenit, duminică, primul portar al echipei AC Milan care a apărat un penalty în derby-urile cu Inter Milano, în ultimii 40 de ani, informează tuttomercatoweb.it.
 
Perfomanţa precedentă i-a aparţinut lui Ottorino Piotti, care a parat lovitura de la 11 metri executată de Evaristo Beccalossi, în sezonul 1981/1982.

Ce a declarat portarul român după meci:

„L-am studiat cu atenţie pe Lautaro Martinez, împreună cu staff-ul. El era prima opţiune la executarea penalty-urilor. Pe Calhanoglu îl ştiam bine, dar problema a fost că şi el mă ştie.

Voi face tot ce pot pentru a continua aşa. Maignan a sărbătorit din tribună penalty-ul salvat pentru că ştie ce înseamnă asta pentru un portar. Ne înţelegem foarte bine de când a ajuns şi l-am ajutat să se acomodeze.

Eu mereu m-am pregătit bine pentru a fi gata în momentul în care clubul are nevoie de mine, iar acum a venit momentul”.

Afla mai multe despre: milanciprian tatarusanu 

viewscnt
Articole similare