Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Keşeru a mers la psiholog după retragerea din fotbal: ”Să îmi găsesc liniştea!”. Cu ce se ocupă în prezent

Keşeru a mers la psiholog după retragerea din fotbal: ”Să îmi găsesc liniştea!”. Cu ce se ocupă în prezent

Fotbal intern

Comentarii

Claudiu Keşeru (36 de ani) s-a retras, anul acesta, din fotbal.

Claudiu Keşeru s-a retras din fotbal după despărţirea de UTA Arad.

Keşeru, în prezent, urmează cursurile unei şcoli de antrenori, chiar dacă este tentat şi de o carieră managerială. Fostul atacant are mai multe afaceri în Oradea, locul unde s-a născut. 

"Am avut o perioadă agitată în ultimul timp şi am preferat să mă retrag din lumina reflectoarelor, să-mi găsesc liniştea. La început nu-mi găseam locul, dar cam de o lună parcă m-am mai adaptat. Am şi mers la psiholog pentru a accepta tranziţia. După 22 de ani, să schimbi total modul de viaţa... e greu. 

Îmi doresc să rămân în fenomen, fac şcoala de antrenori. Încă nu mi-am stabilit priorităţile, am terminat şi managementul. Văd puţin din ambele, fără să mi se creioneze drumul", a declarat Claudiu Keşeru, în exclusivitate pentru PRO TV.

  • 33 de meciuri şi 6 goluri reprezintă cifrele lui Keşeru în tricoul celor de la UTA Arad

În cariera sa, atacantul a jucat pentru Bihor Oradea, Nantes, St. Seurin, Tours, Angers, Bastia, FCSB, Al-Gharafa, Ludogorets şi UTA Arad.

Cele mai mari succese pe plan intern le-a avut în tricoul celor de la FCSB. Alături de actuala vicecampioană a câştigat două titluri de campion, dar şi o Cupă a Ligii. A reuşit să marcheze 33 de goluri şi să ofere 12 pase decisive în 67 de meciuri jucate în tricoul „roş-albastru”. Claudiu Keşeru a fost legitimat la FCSB în perioadele ianuarie 2014 - februarie 2015 şi august 2021 - iulie 2022.

Basarab Panduru nu acceptă ”surprize” de la naţionala României: ”Totul este în favorea noastră!” | EXCLUSIV

 

Afla mai multe despre: uta aradkeşeruretragare fotbal 

viewscnt
Articole similare