Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Keşeru a "salvat-o" pe FCSB în meciul cu FC U Craiova şi are un mesaj pentru Gigi Becali: ''Am multe de spus. Le voi spune toate la finalul contractului''

Keşeru a "salvat-o" pe FCSB în meciul cu FC U Craiova şi are un mesaj pentru Gigi Becali: ''Am multe de spus. Le voi spune toate la finalul contractului''

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Keşeru a "salvat-o" pe FCSB în meciul cu FC U Craiova şi are un mesaj pentru Gigi Becali: "Am multe de spus. Le voi spune toate la plecare"

Au marcat Bălan ’41 şi Baeten ’75 pentru craioveni, respectiv Oaidă ’66 şi Keşeru ‘90+2 (penalti) pentru FCSB.

Penalty-ul a fost acordat pentru o intervenţie a lui Sidibe la Ianis Stoica.

Claudiu Keşeru a ajuns la FCSB la finalul lui august 2021, atacantul jucând la echipa roş-albastră şi în intervalul ianuarie 2014 – februarie 2015. Contractul e valabil până în vara lui 2023, dar finanţatorul echipei, Gigi Becali, a anunţat că fotbalistul de 35 de ani va fi doar o rezervă de lux.

Rezilierea ar fi însemnat ca fotbalistul să rămână fără echipă cel puţin până în vară, Claudiu nu a dorit acest lucru, iar cele două părţi au convenit să continue colaborarea măcar până la finalul sezonului.

Keşeru a părut deranjat de vorbele patronului de la FCSB şi a declarat după remiza cu Craiova: ''Aş avea multe de spus dar prefer să tac cică tăcerea e de aur. Nu vreau să fac un caz personal, cred că lumea din exterior fiecare are opinia lui, eu îmi văd de treaba mea sunt un jucător profesionist asumat care ştia la ce se înhamă şi îmi voi duce la bun sfârşit contractul cu entuziasm pentru că asta m-a caracterizat în permanenţă. Am trecut prin mai multe stări citind toate declaraţiile dar cred că toata lumea îl ştie pe nea Gigi. Am multe de spus, poate le voi spune toate la plecare sau direct în privat''.

  • 5 goluri a marcat Keşeru pentru FCSB în actualul sezon de Liga I.

Keşeru a bifat deja două cluburi pentru care a evoluat în 2021-2022, Ludogorets şi FCSB, şi, conform regulamentului, nu mai poate să activeze şi la al 3-lea club.

Practic, dacă ar fi acceptat o reziliere în momentul de faţă, Keşeru ar fi stat pe bară până în iunie! 

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Keşeru conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbkeserugigi becali 

viewscnt
Articole similare