Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Keşeru are viitorul stabilit după ce va termina contractul cu UTA: ”Claudiu şi-a dat şi un acord de principiu în acest sens!” Anunţul clubului arădean

Keşeru are viitorul stabilit după ce va termina contractul cu UTA: ”Claudiu şi-a dat şi un acord de principiu în acest sens!” Anunţul clubului arădean

UTA

Comentarii

Claudiu Keşeru a semnat cu UTA şi a fost prezentat oficial la echipa din Arad.

Claudiu Keşeru (35 de ani) a semnat cu UTA un contract valabil 3 ani. El s-a despărţit de FCSB şi a semnat cu UTA Arad din postura de jucător liber de contract. Keşeru a fost adus la FCSB pentru a marca goluri, dar atacantul a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, alături de Budescu. Atacantul nu a mai prins echipa, iar în multe meciuri nu a fost introdus de Toni Petrea pe teren nici măcar din postura de rezervă. 

În acest sezon, fostul internaţional a strâns 19 meciuri pentru FCSB, a marcat 5 goluri şi a oferit 5 pase decisive. În majoritatea meciurilor în care a jucat, Keşeru a fost introdus pe teren din postura de rezervă. 

La conferinţa de presă, Keşeru a fost alături de patronul celor de la UTA, Alexandru Meszar, care a confirmat că există un acord de principiu cu atacantul arădenilor pentru preluarea postului de director sportiv.

”Claudiu şi-a dat şi un acord de principiu în acest sens!”

”Ne dorim. Am discutat şi acest aspect. Demult ne dorim să avem un director sportiv cu CV bogat care vine chiar din iarnă. Am discutat această problemă, este reală şi ne-am bucura. Claudiu şi-a dat şi un acord de principiu în acest sens”, a spus Meszar, la conferinţa de presă.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Keşeru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: uta arad-keşeru-fcsb 

viewscnt
Articole similare