You are here:

Keşeru n-a înţeles nimic la golul din minutul 90+2: "Mi-era frică! Nici nu ştiam ce să fac"

Keşeru n-a înţeles nimic la golul din minutul 90+2: "Mi-era frică! Nici nu ştiam ce să fac"
Comentarii

Claudiu Keşeru a fost eroul României în deplasarea din Norvegia. Atacantul a marcat ambele goluri ale naţionalei lui Contra, al doilea fiind înscris dintr-o poziţie la limita ofsaidului, în minutul 90+2.

"Mi-era frică să nu fie VAR, mă gândeam dacă e VAR, dacă nu e VAR. Nici nu ştiam. A fost o senzaţie unică, am uitat de orice efort. Nu mi s-a părut că am fost inferiori, astfel încât să pierdem cu 2-0. Am demonstrat încă o dată ce ambiţie are acest lot condus de acest antrenor care ne inspiră. Am crezut de fiecare dată în egalare. În viaţă există mereu o balanţă. Nu a intrat cu Suedia, a intrat acum cu Norvegia. În cazul unei victorii, stăteam extraordinar, iar în cazul unui egal stăm bine.

Mi s-a părut că am fost solizi, nu am pierdut mingi uşor, n-am înscris, dar am avut o prestaţie solidă. Am luat acele două goluri şi a fost nevoie de acea reacţie incredibilă a întregului lot. Toţi oamenii de pe bancă transmiteau o energie incredibilă şi am simţit din plin acest lucru" , a spus Keşeru la Pro TV.

Afla mai multe despre: romaniacontra 

viewscnt
Articole similare