Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Keylor Navas găzduieşte 30 de refugiaţi ucraineni

Keylor Navas găzduieşte 30 de refugiaţi ucraineni

Diverse

Comentarii

Portarul echipei PSG, Keylor Navas, găzduieşte 30 de ucraineni care au fugit din ţara lor după ofensiva Rusiei începută la 24 februarie, anunţă cotidianul Sport, citat de Le Figaro.

După ce a aflat de iniţiativa umanitară a unei asociaţii din cartierul Gracia din Barcelona, costaticanul şi-a anunţat intenţia de a găzdui 30 de refugiaţi veniţi cu ajutorul asociaţiei.

Apoi, portarul şi-a amenajat sala de cinema cu 30 de paturi cumpărate pentru refugiaţi. Familia Navas a cumpărat şi îmbrăcăminte pentru ucraineni.

Căpitanul naţionalei Ucrainei, declaraţii despre situaţia conflictului cu Rusia

Căpitanul naţionalei Ucrainei, Andriy Piatov, a notat, în social media, că ţara sa a arătat în ultima lună calităţi neştiute “de inamic” şi că este încrezător că ucrainenii vor supravieţui.

“Astăzi, mulţi oameni îşi spun povestea. Cum au auzit primele explozii, cum au scăpat, cât sunt de îngrijoraţi. Într-un fel, familia mea a supravieţuit un deja vu, pentru că nu este prima dată când a trebuit să îmi salvez copiii de război. Este imposibil să te obişnuieşti cu asta...

Ţara noastră a arătat calităţile care au împiedicat acel aşa-zis blitzkrieg plănuit de inamic. Calităţi neştiute de inamic. Curaj, unitate, onoare, libertate. Aceste calităţi sunt întipărite în ADN-ul nostru. Nu le luaţi sau distrugeţi.

Vom supravieţui, sunt sigur. Am crescut cu toţii. Însă a trecut doar o lună”, a notat Piatov pe Instagram, potrivit site-ului federaţiei ucrainene.

Andriy Piatov, în vârstă de 37 de ani, este legitimat din 2007 la Şahtior Doneţk.

Afla mai multe despre: navas-ucraina-refugiaţi 

viewscnt
Articole similare