Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Keylor Navas schimbă echipa. Şi-a dat acordul să plece de la PSG în Serie A!

Keylor Navas schimbă echipa. Şi-a dat acordul să plece de la PSG în Serie A!

PSG

Comentarii

Keylor Navas (35 de ani), portarul lui PSG, se pregăteşte să plece de la Paris şi presa din Italia scrie că şi-a găsit o nouă echipă.

UPDATE 13:23 - Keylor Navas şi-a dat acordul să treacă de la PSG la Napoli, în Serie A, potrivit francezilor de la L'Equipe. Portarul, care mai are contract cu PSG până în 2024, şi-a pierdut postul de titular în favoarea lui Gianluigi Donnarumma.


Una dintre vedetele lui PSG, Keylor Navas, e aproape de plecarea de pe Parc des Princes. Portarul costarican este aşteptat să semneze în Serie A.

Keylor Navas schimbă echipa! Pleacă de la PSG şi semnează în Serie A. Destinaţie-surpriză!

Potrivit mai multor surse din presa italiană, citate de site-ul fichajes.net, anunţă că portarul Keylor Navas e pe făraş la PSG. Concurenţa cu Donnarumma, italianul având avantajul vârstei, îi va fi fatală costaricanului, care va pleca în această vară.

Napoli este destinaţia surpriză a lui Keylor Navas, potrivit sursei citate, care scrie că pe "Diego Maradona" îl va înlocui pe David Ospina. Contractul său cu PSG se termină în 2024, dar cel mai probabil va fi lăsat să plece pentru că nu va mai apăra.

Keylor Navas a jucat 26 de meciuri în toate competiţiile sezonului trecut la PSG, timp în care a păstrat poarta intactă în 10 dintre ele.


 

Afla mai multe despre: keylor navaspsgserie anapolioferta 

viewscnt
Articole similare