Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Khvicha Kvaratskhelia, contract până în 2028 şi salariu dublat! Starul, aşteptat să semneze

Khvicha Kvaratskhelia, contract până în 2028 şi salariu dublat! Starul, aşteptat să semneze

Serie A

Comentarii

Khvicha Kvaratskhelia (21 de ani), starul lui Napoli, are parte de un sezon formidabil la Napoli, iar clubul din Italia vrea să-l "blindeze". Georgianul a atras deja atenţia granzilor din Europa, dar Aurelio De Laurentiis şi Luciano Spalletti nu vor să-l piardă în favoarea altei echipe.

Napoli vrea să-l "asigure" pe Khvicha Kvaratskhelia, starul georgian care e "on fire" în Serie A, cu un nou contract. Şefii de pe "Diego Maradona" i-au pregătit o nouă înţelegere lui Kvaratskhelia.

Khvicha Kvaratskhelia, contract până în 2028 şi salariu dublat! Starul, aşteptat să semneze

Starul fenomenal de sezon de la Napoli a atras priviri de la cluburi importante asupra lui Khvicha Kvaratskhelia. Napoli este conştientă de faptul că starul echipei se află pe "radarul" granzilor, astfel că îşi doreşte să-l "blindeze" şi să fie sigură că fotbalistul nu pleacă din Sicilia.

Potrivit site-ului fichajes.net, Napoli are pregătit un nou contract pentru Khvicha Kvaratskhelia. Deşi actuala înţelegere e valabilă până în 2027, napoletanii îi vor pune în faţă un contract până în 2028, cu salariul actual dublat. În prezent, Kvaratskhelia încasează anual un milion de euro de la Napoli, iar dacă semnează noua înţelegere va încasa două.

Khvicha Kvaratskelia a marcat de 15 ori şi a livrat 10 pase de gol în 25 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului la Napoli.

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kvicha Kvaratskhelia în prezent, potrivit specialiştilor de transfermarkt.com

Afla mai multe despre: khvicha kvaratskhelianapolicontract 

viewscnt
Articole similare