Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Killer-ul” Farului de la Helsinki, propus în Superligă. ”Calităţi excelente de număr 9” / ”Crezi că visează să ajungă în România?” | EXCLUSIV

”Killer-ul” Farului de la Helsinki, propus în Superligă. ”Calităţi excelente de număr 9” / ”Crezi că visează să ajungă în România?” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a ratat calificarea în grupele Conference League, joi seară, după ce a fost învinsă de HJK Helsinki, în deplasare, scor 0-2.

În tur, la Constanţa, Farul se impusese cu 2-1. Aşadar, cu 3-2 la general, HJK Helsinki a acces în grupele Conference League.

Crezi după golurile astea visează să ajungă în România?

Ambele goluri ale partidei de la Helsinki au fost marcate de atacantul sârb, născut la Lleida (Spania), Bojan Radulovic (23 de ani).

Un ”vârf” cotat la 450.000 de euro, trecut pe echipele secunde ale celor de la Espanyol şi Brighton, dar şi la suedezii de la AIK Stockholm.

  • A ajuns la HJK Helsinki în vara lui 2022, chiar de la AIK, în schimbul a 150.000 de euro.

Prezenţi în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au căzut de acord că Bojan Radulovic este un atacant de mare calitate.

În plus, Silviu Tudor Samuilă consideră că Bojan Radulovic ar fi un atacant foarte bun pentru echipele cu dare de mână din Superligă, capabile să-i asigure un contract pe măsura evoluţiilor sale.

Basarab Panduru: ”Calităţi excelente de număr 9. Speculează la maxim eroarea din defensivă de la golul doi. Marcajul larg al lui Boli. Radulovic este la finalizare şi face 2-0. Un atacant interesant. În campionat, intră de pe bancă şi marchează trei goluri”.

Viorel Moldovan: ”Un om care dă gol 14 goluri în 18 meciuri are o calitate. La cum duc ei mingea, o duc în faţă. Doar să o bagi în poartă. Mi-a plăcut golul acela cu capul, anulat. L-a dat frumos, pe contre-pied, a scăpat de marcajul lui Artean, după care dă cu capul. Nu e uşor”. 

Silviu Tudor Samuilă: ”Mă gândeam dacă el, la HJK - nu cred că au buget de România, de FCSB, CFR Cluj, Rapid, Craiova”.

Basarab Panduru: ”Cât să-i dai, 20.000 de euro pe lună? Nu e puţin nici în România. Pentru 10.000 crezi că vine? Cât crezi câştigă acolo, 5.000? Nu cred. Crezi după golurile astea visează să ajungă în România?”.

Silviu Tudor Samuilă: ”Dar crezi că se uită foarte multe echipe la Radulovic, care a înscris două goluri cu Farul? Numai noi nu mai ghicim. Îl chemăm pe Ongenda înapoi. Mă gândesc că poate asta e reţeta. Farul l-a luat pe cel de la Urartu. L-au văzut, l-au plăcut şi l-au adus”.

Basarab Panduru: ”Deci nu e o mare problemă să-l iei acum şi pe Radunovic. Bine, depinde şi de ce contract are acolo”.

Afla mai multe despre: hjk-farulradulovicpandurumoldovansamuila 

viewscnt
Articole similare