Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kim Clijsters şi Tom Brady au devenit proprietarii unei echipe de pickleball. Ce este şi cum se joacă sportul momentului din SUA

Kim Clijsters şi Tom Brady au devenit proprietarii unei echipe de pickleball. Ce este şi cum se joacă sportul momentului din SUA

Sporturi

Comentarii

Fosta jucătoare de tenis Kim Clijsters a devenit co-proprietar al unei echipe de pickleball cu starul NFL Tom Brady, informează lalibre.be.

Pickleball, un sport care este un amestec de tenis, padel, badminton şi tenis de masă, este o disciplină în creştere în Statele Unite. Meciurile se joacă pe un teren mic cu rachete de lemn şi o minge de plastic.

„Sunt foarte încântată”, a declarat Clijsters pentru site-ul Major League Pickleball (MLP).

„Ceea ce îmi place cel mai mult când devin proprietarul unei echipe de pickleball este faptul că pot contribui la modelarea viitorului sportului. Îmi place să pot contribui la aducerea pickleball-ului profesionist în lume cu experienţa pe care am câştigat-o la cel mai înalt nivel de tenis", a adăugat ea.

Alte nume mari din sport au investit în echipe din MLP, printre aceştia fiind jucătorii din NBA, LeBron James, Draymond Green şi Kevin Love şi jucătorul NFL, Drew Brees.

Afla mai multe despre: pickleball 

viewscnt
Articole similare