Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp dezvăluie de ce a ales Liverpool în favoarea lui Manchester United: "Asta am simţit"

Klopp dezvăluie de ce a ales Liverpool în favoarea lui Manchester United: "Asta am simţit"

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp a dezvăvluit de ce a ales să semneze cu Liverpool în favoarea echipei Manchester United, precizând că a simţit că Anfield este locul ideal pentru el.

Tehnicianul german a fost dorit de mai multe cluburi, după ce s-a despărţit de Borussia Dortmund în 2015, iar în cele din urmă a ajuns la Liverpool, una dintre finalistele acestui sezon al Ligii Campionilor.

"Iubesc istoria. Sunt un adevărat romantic al fotbalului. Liverpool avea nevoie de mine, în această perioadă, şi am ştiut că aş putea fi de ajutor. Ştiu bine la ce mă pricep.  Când mi-au vorbit despre problemele clubului, m-am gândit: «OK, bine, probabil că sunt sunt antrenorul potrivit pentru acest club». (...) Liverpool este un club de fotbal! Am avut discuţii şi cu alte cluburi şi nu mi-au lăsat impresia că sunt cluburi de fotbal", a spus Klopp pentru Mirror.

Finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi Liverpool se va disputa sâmbătă, de la 21:45, la Kiev, şi va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze se vor regăsi, de asemenea, pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: kloppunitedliverpool 

viewscnt
Articole similare