Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp este favoritul în ”cursa demiterii” din Anglia. Cum a comentat managerul lui Liverpool zvonurile despre demiterea sa

Klopp este favoritul în ”cursa demiterii” din Anglia. Cum a comentat managerul lui Liverpool zvonurile despre demiterea sa

Liverpool

Comentarii

Casele de pariuri din Anglia au publicat cele mai noi cote din aşa-numitul ”sack race”. Klopp este favoritul să fie următorul antrenor demis, cota 1,67, urmat de Mourinho (Tottenham), cota 3,50 şi de Hodgson (Crystal Palace), cota 5,50.

”Zvonuri despre mine dându-mi demisia sau luând o pauză? Niciunul nu este adevărat. Nu îmi trebuie o pauză. Ultimul lucru pe care vreau să îl fac este să vorbesc despre chestiuni private la o conferinţă de presă, toată lumea ştie că traversăm o perioadă slabă, dar mereu ne vom confrunta cu asta ca o familie, 100%.

Am venit aici să lucrez, am 53 de ani, sunt în fotbal de 30 de ani, pot să mă deconectez. Desigur că suntem influentaţi de ceea ce ni se întâmplă, dar nimeni nu trebuie să se îngrijoreze pentru mine. Barba mea devine din ce în ce mai gri, nu prea dorm, dar sunt plin de energie.

Situaţia în care ne aflăm este o provocare, o provocare interesantă. Nimeni nu a scris o carte despre cum să rezolvi situaţia în care ne aflăm, dar o vom rezolva”, a declarat Jurgen Klopp.

Afla mai multe despre: liverpooljurgen klopppremier league 

viewscnt
Articole similare