Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Klopp vrea unul dintre jucătorii revelaţie din Premier League. Cât trebuie să plătească Liverpool

Klopp vrea unul dintre jucătorii revelaţie din Premier League. Cât trebuie să plătească Liverpool

Liverpool

Comentarii

Liverpool este interesată să-şi completeze lotul, iar presa britanică oferă noi indiciii cu privire la unul dintre potenţialele transferuri ale ”Cormoranilor”

The Athletic susţine că Jurgen Klopp vrea să-l aducă pe Anfield Road pe Jarrod Bowen, fotbalistul formaţiei West Ham United.

Liverpool l-a adus deja pe Ibrahima Konate, cel mai important transfer al verii de până acum pentru formaţia de pe Anfield. Tot la solicitarea lui Klopp, la Liverpool ar putea ajunge şi Bowen, fotbalist în vârstă de 24 de ani, cotat deja la 30 de milioane de euro.

Fotbalistul originar din Leominster, a început fotbalul la Hereford United, dar în 2014 a făcut saltul spre Hull City, club pentru care a jucat 124 de meciuri şi a marcat de 52 de ori. Comparat de englezi cu Arjen Robben, Bowen a semnat cu West Ham United în 2019, iar în cele două sezoane petrecute în Premier League a marcat de 9 ori în 53 de apariţii.

Un fotbalist dezechilibrant, Bowen ar putea fi următoarea achiziţie a lui Liverpool. Momentan, englezii susţin însă că Liverpool nu a făcut nicio ofertă oficială pentru fotbalistul lui West Ham. Londonezii aşteaptă minim 40 de milioane de euro pentru jucătorul lor.

Afla mai multe despre: jarrod bowen 

viewscnt
Articole similare