Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Koeman ştie de ce Barcelona a fost eliminată din Champions League! "Problemele de acolo au venit". Ce a spus Pochettino

Koeman ştie de ce Barcelona a fost eliminată din Champions League! "Problemele de acolo au venit". Ce a spus Pochettino
Comentarii

Paris Saint-Germain s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, deşi a remizat, scor 1-1, cu FC Barcelona, în returul optimilor.

 
Paris Saint-Germain s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, deşi a remizat, scor 1-1, cu FC Barcelona, în returul optimilor. Pentru PSG a marcat Mbappe '30, iar pentru Barcelona a înscris Messi '37. În minutul 45+3, Lionel Messi a ratat un penalty, pentru prima oară în Liga Campionilor din 2015. În tur, PSG s-a impus, scor 4-1.
 

Koeman ştie de ce Barcelona a fost eliminată din Champions League!

După meciul terminat la egalitate şi eliminarea Barcelonei din Champions League, Griezmann şi Koeman au dat declaraţii după meci pentru echipa catalană care nu a mai reuşit să întoarcă scorul, aşa cum a făcut-o în urmă cu 4 sezoane în faţa celor de la PSG.

"Cred că am lăsat o imagine bună. Am făcut o partidă mare, am avut multe ocazii în prima repriză, dar ceea ce nu ne-a ieşit a fost să le transformăm. E păcat. Am avut ocazii clare în prima repriză, nu doar penaltiul. Nu pentru că s-a ratat un penalty am ratat noi calificarea", a declarat Antonie Griezmann după meci.


"Mentalitatea echipei a fost fantastică în această seară. Ştiam că pentru a întoarce acel 1-4, trebuie să facem un meci minunat, că trebuie să marcăm goluri. Am făcut multe lucruri bune în această seară, dar nu am marcat destul.  Problemele au venit din primul meci. Dacă pierzi cu 1-4 e foarte dificil. Dar echipa a avut spiritul, a avut credinţa că poate face ceva. Şi am arătat asta de la începutul meciului. E păcat că suntem afară din Liga Campionilor, dar trebuie să acceptăm.", a spus antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman.

Pentru cei de la PSG a vorbit şi antrenorul echipei Mauricio Pochettino, care a fost foarte bucuros pentru că echipa s-a calificat mai departe în Champions League.

"În primele 45 de minute, nu am arătat nivelul pe care voiam să îl arătăm, iar Barcelona a dominat jocul. Dar cu toate acestea, cred că am meritat să mergem în runda următoare.", a spus Pochettino după calificarea lui PSG.

 

Afla mai multe despre: champions league barcelona psg 

viewscnt
Articole similare